Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
filosofie a náboženství

Průkopníci a jejich odpůrci - 20%
Monografie je i na mezinárodní rovině první prací, která odhaluje základní obrysy dramatických počátků prosazování evolučního paradigmatu vzniku-stvoření člověka v rámci katolické církve.
filosofie a náboženství
Ukázky

Průkopníci a jejich odpůrci

290 Kč
232 Kč
Um identity - 20%
Um identity pojednává o základní metafyzické či filozofické otázce po naší podstatě, identitě a povaze bytí, které člověk žije a s kterou se dříve či později setkává tváří v tvář ve svém každodenním životě.
filosofie a náboženství
Ukázky

Um identity

170 Kč
136 Kč
Um meditace - 20%
Slovo meditace jsem začal používat a současně se začal vědomě věnovat „meditaci“ někdy v roce 2000. Tedy mohu říci, že v tomto životě vědomě medituji a studuji nejrůznější meditační techniky skoro dvacet let. ...
filosofie a náboženství
Ukázky

Um meditace

80 Kč
64 Kč
Pavel z Tarsu a jeho svět - 20%
Monografie je první původní českou prací, která se v takové hloubce a takovém rozsahu zabývá jednou z nejvýraznějších postav raného křesťanství Pavlem z Tarsu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pavel z Tarsu a jeho svět

260 Kč
208 Kč
Důvěrná slova - 20%
Mnoho lidí říká, že netuší, jak by se měli modlit. Oficiální modlitby jim jsou cizí a modlitba vlastními slovy jim činí potíže. Právě pro ně je tato sbírka modliteb, jež mají přirozený a vroucí jazyk a zároveň se týkají každodenních problémů.
filosofie a náboženství
Ukázky

Důvěrná slova

99 Kč
79 Kč
Katolický pohled na náboženskou pluralitu - 20%
Kniha nabízí úvod do teologické reflexe vztahu křesťanství k jiným náboženským tradicím v katolické perspektivě. Představuje dějiny tohoto vztahu a definuje teologický základ křesťanského přístupu k náboženské pluralitě.
filosofie a náboženství
Ukázky

Katolický pohled na náboženskou pluralitu

170 Kč
136 Kč
Spravedlnost: Co je správné dělat - 20%
(1x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
filosofie a náboženství
Ukázky

Spravedlnost: Co je správné dělat

250 Kč
200 Kč
Celopalem ve výhni božské lásky (II.) - 20%
Druhá část antologie listů otce Pia týkající se především období temné noci smyslů, která bezprostředně předcházela viditelné stigmatizaci tohoto světce z Gargana.
filosofie a náboženství
Ukázky

Celopalem ve výhni božské lásky (II.)

65 Kč
52 Kč
Cesta k plnosti křesťanského života - 20%
Klasika křesťanské duchovní literatury, inspirace pro život v důvěrném vztahu s Bohem. Nakladatelství Triton s radostí předkládá čtenářům první české vydání této úspěšné knihy.
filosofie a náboženství
Ukázky

Cesta k plnosti křesťanského života

69 Kč
55 Kč
Dějiny křesťanství - 20%
(1x)
Autorem tohoto nového velkého úvodu do dějin křesťanství je jeden z předních světových teologů, tvůrce řady tematických příruček a sborníků, které se následně staly bestsellery.
filosofie a náboženství
Ukázky

Dějiny křesťanství

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 151 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>