Nejprodávanější tituly - březen 2020
poezie

Reál
Ve své druhé básnické knize se Jan Škrob zabývá napětím mezi skutečností a fikcí, rozbíjí stěny mezi různými světy skutečnými a neskutečnými až tam, kde toto rozdělení přestává dávat smysl.
poezie

Reál

171 Kč
Tma se mne dotýkala
Ewald Murrer publikuje střídmě, jeho básním je vlastní tlumená atmosféra a uměřenost ve výrazu. Jeho texty bez vazby na konkrétní čas a prostor jsou obrazy, v nichž se prolínají spatřené detaily a výjevy s vytříbenými představami stvořenými imaginací
poezie

Tma se mne dotýkala

142 Kč
Ubírati se
Nejnovější básnická sbírka žijícího klasika české poezie Karla Šiktance shrnuje pod příznačným názvem Ubírati se verše z let 2016–2018. S přibývajícími léty vyzařují klidnou moudrost a pokoru vůči světu a po okraj naplněnému životu.
poezie

Ubírati se

144 Kč
Vztek
(1x)
Radikální sbírka básní světoznámého performera a spisovatele Milana Kohouta obsahuje přes padesát básní, které jsou členěny do dvou oddílů, Ameriky a Evropy.
poezie

Vztek

177 Kč
Karneval nadějí
Básnická sbírka Karla Janotky, autora knihy básní Krajina z žebra Adamova, kterou vydalo v roce 2003 nakladatelství Votobia.
poezie
Ukázky

Karneval nadějí

99 Kč
Každý bulí nad cibulí

Kolik má tma očí? Jak to dopadne, když se had ožení? K čemu potřebuje postel chapadla? Co se stane alergikovi, když sní kiwi? A jak vypadá Ježíšek? Známá autorská dvojice navazuje na nejlepší českou tradici poezie pro děti.

poezie

Každý bulí nad cibulí

296 Kč
Mléko a med
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
poezie

Mléko a med

314 Kč
The Sun and Her Flowers
(2x)
From Rupi Kaur, the top ten Sunday Times bestselling author of milk and honey, comes her long-awaited second collection of poetry. Illustrated by Kaur, the sun and her flowers is a journey of wilting, falling, rooting, rising and blooming.
poezie

The Sun and Her Flowers

351 Kč
Život... a poezie...?
Život... a poezie...? byl název mnohaleté rubriky Mirka Kováříka, v níž otiskoval své texty o poezii, českých, slovenských i zahraničních básnících, o svých rozhlasových pořadech Zelené peří a Poetické nokturno, o významných okamžicích české poezie.
poezie

Život... a poezie...?

531 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 254 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 26 > >>