Nejprodávanější tituly - březen 2020
alternativní medicína

Rakovina jako řeč duše - 11%
Již před mnoha lety vyvinul Bert Heuper speciální formu terapie, jež odhaluje psychosomatické pozadí onkologických problémů, a tím umožňuje uskutečnit první kroky k uzdravení. Tato zcela nová a překvapivě účinná léčebná metoda se skutečně osvědčuje.
alternativní medicína

Rakovina jako řeč duše

241 Kč
214 Kč
Balneologie - 20%
Publikace přináší ucelenou formou základní znalosti o léčebném využití přírodních léčivých zdrojů. Stručné poznatky z biofyziky, fyziologie a neurofyziologie jsou uvedeny v rozsahu nutném pro pochopení mechanizmů účinků přírodních léčivých zdrojů.
alternativní medicína
Ukázky

Balneologie

722 Kč
578 Kč
Lochan kung - 11%

Proudí-li energie čchi bez překážek celým tělem, nacházíme se ve stavu rovnováhy. Jsme vitální, zdraví a spokojení. Lochan-kung je jedním z nejstarších systémů čchi-kungu.

alternativní medicína

Lochan kung

331 Kč
294 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
alternativní medicína

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Homeopatická první pomoc - 11%
Tento homeopatický domácí lékař popisuje různé akutní situace, se kterými se v běžném životě nejčastěji setkáváme. Jsou to jednak horečnaté stavy a onemocnění a jednak různé druhy úrazů.
alternativní medicína

Homeopatická první pomoc

225 Kč
200 Kč
Koření a jeho léčivé účinky - 11%
Kromě exotických druhů koření rostoucích v tropech a subtropech jsou v publikaci zahrnuty i některé z těch, které rostou u nás, včetně možnosti jejich pěstování.
alternativní medicína

Koření a jeho léčivé účinky

141 Kč
126 Kč
Dechové techniky - 11%
Prostřednictvím dýchání je každý z nás spojen s vnějším světem. Vědomé zacházení s dechem ovlivňuje jemnohmotnou i fyzickou rovinu naší existence.
alternativní medicína

Dechové techniky

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 67 položek
<< < 1 .. 5 6 7