Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
alternativní medicína

Umění být zdráv - 20%
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

alternativní medicína
Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
223 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Průvodce Reiki - 20%
(1x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína
Ukázky

Průvodce Reiki

129 Kč
103 Kč
Cesta k uzdravení - 20%

Autor popisuje z hlediska své dvacetileté léčitelské praxe zdraví a nemoc jako zákonité důsledky našeho pojetí života. Velkou pozornost věnuje průběhu léčení pomocí vkládání rukou.

alternativní medicína
Ukázky

Cesta k uzdravení

279 Kč
223 Kč
Jak k nám tělo promlouvá - 20%
Kniha zkušené terapeutky vám odhalí, že za fyzickými potížemi často stojí negativní emoce, přehnané nároky na sebe, rodinné a pracovní problémy, stres a další trápení, která si často ani neuvědomujeme.
alternativní medicína
Ukázky

Jak k nám tělo promlouvá

297 Kč
238 Kč
Léčení silou přírody - 20%
(1x)
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
alternativní medicína
Ukázky

Léčení silou přírody

295 Kč
236 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
alternativní medicína
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 20%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
alternativní medicína
Ukázky

Kraniosakrální biodynamika

210 Kč
168 Kč
Ájurvédská léčba pro ženy - 20%
Pokud hledáte alternativy k západní medicíně a jste připravené začít se aktivně starat o své zdraví, je tato kniha určená právě vám!
alternativní medicína
Ukázky

Ájurvédská léčba pro ženy

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>