Nejprodávanější knihy - březen 2020
ekonomie

Bohatství národů - 11%
(1x)
Kniha Pojednání o podstatě a původu bohatství národů, pro niž se vžil zkrácený název Bohatství národů, je považována za první systematický a konzistentní výklad ekonomie v historii lidstva.
ekonomie

Bohatství národů

800 Kč
711 Kč
Co nesmíte vědět! 2 - 11%
(2x)

V bestselleru Co nesmíte vědět! Michael Morris názorně a srozumitelně vysvětlil, jak malá skupinka bankéřů sahá prostřednictvím hospodářských a měnových válek po totálním ovládnutí světa. V tomto druhém díle se zaměřil na politiku.

ekonomie

Co nesmíte vědět! 2

441 Kč
392 Kč
Etika v podnikání a hodnoty trhu - 11%
Publikace uznávaných autorů přináší nový a hlubší pohled na možnosti a limity trhu včetně uplatnění etických hodnot, norem a standardů. Představuje aktuální metody a nástroje etického řízení, které jsou v české odborné literatuře dosud málo známé.
ekonomie

Etika v podnikání a hodnoty trhu

260 Kč
231 Kč
Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu - 11%
Autor bestselleru Jak z dobré firmy udělat skvělou (Good to Great) ve své další knize odhaluje, co odlišuje trvale úspěšné firmy od těch ostatních. Kniha nabitá stovkami příkladů nabízí praktické koncepty, které mohou aplikovat manažeři a podnikatelé
ekonomie

Jak vybudovat trvale úspěšnou firmu

422 Kč
375 Kč
Lokální a alternativní ekonomické systémy - 11%
Příručka vás seznámí s mnoha způsoby, jak se vyvázat z mašinerie běžné ekonomiky, přinášející zisky především nadnárodním korporacím, poškozující životní prostředí a mnohdy ničící lokální komunity a jejich potřeby.
ekonomie

Lokální a alternativní ekonomické systémy

Radim Kotala (ed.)
207 Kč
184 Kč
Moderní metody řízení nákladů - 11%
Kniha zkušených autorů je ojedinělá tím, že představuje moderní a alternativní metody řízení nákladů, které nejsou v tuzemsku příliš známé.
ekonomie

Moderní metody řízení nákladů

332 Kč
295 Kč
Obchod s Čínou bez rizika a se ziskem - 11%
(1x)

Máte zajímavý produkt? Už jste se etablovali na českém, slovenském a snad také evropském trhu? Možná pro Vás může být Čína zajímavou exportní příležitostí, a to především kapitoly, které se exportu do Číny a marketingu v Číně detailně věnují.

ekonomie

Obchod s Čínou bez rizika a se ziskem

224 Kč
199 Kč
Průvodce lidským myšlením a chováním - 50%
Kniha o vývoji lidské mysli, o příčinách uvažování a jednání v různých situacích, a zároveň kniha praktická. Obsahuje rady, jak efektivněji myslet i pracovat, jak lépe porozumět svému myšlení i světu kolem nás.
ekonomie
Ukázky

Průvodce lidským myšlením a chováním

198 Kč
99 Kč
Trhy práce v České republice po roce 1989 - 11%
Kniha přináší pohled na trh práce v České republice, jeho problem a navrhovaná řešení v průřezu posledních dvou dekád. Publikace vznikla jako soubor kolektivních studií Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích.
ekonomie

Trhy práce v České republice po roce 1989

260 Kč
231 Kč
Úspěšná nezisková organizace
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky!
ekonomie

Úspěšná nezisková organizace

89 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 87 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>