Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
ostatní

Dračí doupě II - 20%
Dračí doupě je nejznámější česká hra na hrdiny. Všichni v ní končí jako vítězové a nikdo neodchází poražený. Jak je to možné? Cílem totiž není vyhrát, ale pobavit se.
ostatní
Ukázky

Dračí doupě II

180 Kč
144 Kč
Kovářství - 20%
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
ostatní
Ukázky

Kovářství

161 Kč
129 Kč
Základy realistické kresby - 20%
Tato kniha vás provede neobyčejným dobrodružstvím.
ostatní
Ukázky

Základy realistické kresby

297 Kč
238 Kč
Divoká pustina - 20%
(1x)
Iditarodská stezka spojuje opuštěné zlatokopecké městečko Iditarod ve vnitrozemí s pobřežím Beringova moře a Aljašského zálivu. Název Iditarod v jazyce domorodců znamená „vzdálené místo“ a právě tam míří Gary se svým psím spřežením.
ostatní
Ukázky

Divoká pustina

179 Kč
143 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 20%
(1x)
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
ostatní
Ukázky

Domečky pro včely a užitečný hmyz

195 Kč
156 Kč
Martin Fourcade - 20%
Osobní deník biatlonové legendy.
ostatní
Ukázky

Martin Fourcade

258 Kč
206 Kč
Nejsem blázen, jsem vizionář - 20%
Jediná, poměrně útlá kniha autorova, napsaná jen půl roku před jeho smrtí vypovídá o stavech, které neznámý a v podstatě anonymní stavební dělník a truhlář s láskou ke koním zažíval, a vznáší otázky nad ne/významností lidského údělu...
ostatní
Ukázky

Nejsem blázen, jsem vizionář

49 Kč
39 Kč
Provence - 20%
To nejkrásnější z Provence slovem, obrazem i na videu. Za vůní levandule, světem malých opatství, horských vesnic, přírodou, památkami UNESCO, po stopách Římanů, malířů, spisovatelů. Legendy i fakta. Rady na cestu - na základě vlastních zkušeností.
ostatní
Ukázky

Provence

149 Kč
119 Kč
Sólo Jiřího Letova - 20%
Důstojník prvorepublikového generálního štábu J. Letov se stal šéfem hospodářské správy protektorátních lágrů (Lety u Písku aj.), proto aby zlepšoval podmínky vězňů. Je to dostatečná obhajoba pro tuto kariéru?
ostatní
Ukázky

Sólo Jiřího Letova

192 Kč
154 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády - 20%
Byl feťák a gambler. Ještě předtím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu. Začal se věnovat trenérské práci, v níž byl světovou špičkou. Pak začal padat ke dnu.
ostatní
Ukázky

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 314 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 32 > >>