Nejprodávanější e-knihy - březen 2020
ostatní

Zářit a nevyhořet - 20%
Psycholožka Iva Moravcová má téměř 30 let zkušeností především s psychologií práce. Pomáhá nadnárodním firmám i drobným podnikatelům, vrcholným manažerům i řadovým zaměstnancům.
ostatní
Ukázky

Zářit a nevyhořet

209 Kč
167 Kč
Ženy českých panovníků - 20%
Ženy českých panovníků tvoří rozsáhlé téma, které dosud není historicky plně zhodnoceno. České kněžny a královny tak zůstávají stát ve stínu svých manželů a jen tu a tam se některé z nich vynořují z toku času jako výrazné osobnosti, jimž se skutečně dařilo významně ovlivňovat osudy Českého království.
ostatní
Ukázky

Ženy českých panovníků

189 Kč
151 Kč
Ženy, co se nedaly - 20%

Osobnosti se nemají napodobovat... jsou důkazem toho, že si každý musí najít vlastní cestu K čemu jsou holky a ženy na světě? Přece k tomu, aby si šly za svým! Pětadvacet portrétů významných českých žen přináší svědectví o tom, že odvaha se vyplácí.

ostatní
Ukázky

Ženy, co se nedaly

209 Kč
167 Kč
Děti holocaustu - 20%
Skutečné příběhy „dětí holocaustu“ představují strhující životní osudy devíti židovských dětí, které musely přežít hrůzy holocaustu po celé Evropě.
ostatní
Ukázky

Děti holocaustu

254 Kč
203 Kč
Hlubiny - 20%
(1x)

Autobiografie slavného francouzského volného potápěče Život člověka se odehrává mezi jeho prvním nádechem a posledním výdechem. Ponory Guillauma Néryho jsou časové intervaly mezi jeho posledním výdechem a prvním nádechem.

ostatní
Ukázky

Hlubiny

249 Kč
199 Kč
Holé a trapné dýchání - 20%
(1x)
Luděk Sobota je známý svým specifickým absurdním humorem nejen jako herec a komik, ale i jako autor zábavných textů.
ostatní
Ukázky

Holé a trapné dýchání

209 Kč
167 Kč
Každému jeho Izrael - 20%
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj odešli. Do jejich životů fatálně zasáhla druhá světová válka a v jejich další životní cestě významnou roli sehrál Izrael.
ostatní
Ukázky

Každému jeho Izrael

199 Kč
159 Kč
Kdo po Žižkovi? - 20%
Janu Žižkovi jsou věnovány další a další publikace, avšak na jeho nástupce Prokopa Holého je upřena mnohem menší pozornost. Známý a oblíbený autor historických knih Jan Bauer tento dluh ve výročním roce husitské revoluce napravuje.
ostatní
Ukázky

Kdo po Žižkovi?

174 Kč
139 Kč
Když sob se ženou snídá - 20%
Druhý světový průvodce Haliny Pawlowské Laponsko, Afrika, Rakousko, Vídeň, Španělsko, Kréta, Hollywood a od čerta k ďáblu vás zavedou cestopisy Haliny Pawlowské. S ilustracemi, radami, recepty a dobrou náladou.
ostatní
Ukázky

Když sob se ženou snídá

209 Kč
167 Kč
Šedé eminence evropských dějin - 20%
Role tzv. šedých eminencí je v dějinách často nejen opomíjena, ale i nedoceněna, ačkoli je zpravidla jen dočasná. Tyto osobnosti obvykle stojí v pozadí politického a společenského dění, avšak navzdory tomu disponují možnostmi rozhodovat o důležitých otázkách, mnohdy mají ve svých rukou osudy celých národů.
ostatní
Ukázky

Šedé eminence evropských dějin

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 314 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 32 > >>