Nejprodávanější Kniha - březen 2020
světová

Bell Jar
(2x)

Sylvia Plath is a major cultural icon who continues to inspire new generations of female readers. The Bell Jar is one of the defining novels of the 20th century.

I was supposed to be having the time of my life . . .

světová

Bell Jar

296 Kč
1984 - Grafický román
(1x)
Jedno z nejznámějších děl světové literatury v sobě pojí prvky společensko-politického a vědecko-fantastického románu. Je obžalobou diktatury ve všech jejích podobách.
světová

1984 - Grafický román

539 Kč
Mýtné
Napínavý hororový román se svéráznými postavami a ještě svéráznějším jižanským městečkem, který vás dost možná na čas odradí od návštěvy jakéhokoliv močálu.
světová

Mýtné

359 Kč
Navždy a den
Příběh o zrození legendy v drsném podsvětí francouzské Riviéry v roce 1950. Bond vyšetřuje vraždu předešlého agenta 007 a plní úkol určit, co stojí za náhlým poklesem drogových aktivit v korsickém podsvětí.
světová
Ukázky

Navždy a den

268 Kč
Platforma
(1x)
Protagonistou románu nejkontroverznějšího spisovatele současné francouzské literatury je autorův generační druh, tentokrát už čtyřicátník, úředník na ministerstvu kultury.
světová

Platforma

323 Kč
Pozvaní
Manželská dvojice, Nate a Helen, jsou učiteli na prestižní střední škole v Connecticutu. Jednoho dne se rozhodnou opustit pohodlí a bezpečí předvídatelného městského života a přestěhovat se na venkov.
světová

Pozvaní

359 Kč
Přeběhlík
(2x)
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
světová
Ukázky

Přeběhlík

267 Kč
Madona zabijáků
(2x)
Dnes již legendární výpověď o temných letech drogových válek v ulicích kolumbijského Medellínu. Černá báseň v próze, kde smrt je nejen každodenním chlebem, ale i vytouženou potravou, vysvobozením.
světová

Madona zabijáků

197 Kč
Rozhovory s přáteli
(3x)
Knihu můžeme číst jako romantickou komedii, plnou nevěry, sexu, odcizení i sblížení, ale zároveň jako silný příběh o životě a myšlení současných mladých žen.
světová
Ukázky

Rozhovory s přáteli

313 Kč
Kavárna v Kodani
(6x)
Vtipný příběh o lásce, štěstí a cestování, který vás chytne od první stránky! Popadněte teplou deku, hrnek horké čokolády a začtěte se…
světová

Kavárna v Kodani

359 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>