Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
neobyčejné osudy

Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 4. - 11%
Ve čtvrtém svazku o pozoruhodných českých vědcích, vynálezcích a podnikatelích se opět setkáme s postavami, které ovlivnily mnohá odvětví a inspirovaly řadu mladých badatelů.
neobyčejné osudy

Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 4.

224 Kč
199 Kč
Zabít Pabla - Lov na největšího psance světa - 11%
Vynikající dílo investigativní žurnalistiky získalo prestižní cenu Cornelia Ryana, kterou uděluje Overseas Press Club. Je to příběh násilného vzestupu a pádu Pabla Escobara, šéfa kolumbijského medellínského kokainového kartelu.
neobyčejné osudy

Zabít Pabla - Lov na největšího psance světa

323 Kč
287 Kč
Náš Václav Havel - 11%
(2x)
Schwarzenberg, Kubišová, Horáček, Duka, Pánek a mnoho dalších… Na tři desítky osobností vzpomínají ve velmi otevřených a obsáhlých rozhovorech na prezidenta, kamaráda, disidenta i šéfa.
neobyčejné osudy

Náš Václav Havel

377 Kč
335 Kč
Nebeská brigáda - 11%
(1x)
Vilém Sacher ve své knize zachycuje vznik 2. čs. samostatné paradesantní brigády v Sovětském svazu v době, kdy byl náčelníkem jejího štábu. Popisuje i její další osudy, tedy rozporuplné bojové nasazení v Karpatech, komplikovanou, ale úspěšnou účast v
neobyčejné osudy

Nebeská brigáda

449 Kč
399 Kč
Zajatcem v Rusku - 11%
Dosud česky nikdy nevydané vzpomínky německého stíhače z 2. světové války. Válečné paměti Assiho Hahna, poprvé vydané v roce 1951, jsou především svědectvím o jeho životě v sovětském zajetí.
neobyčejné osudy

Zajatcem v Rusku

296 Kč
263 Kč
Život na cestě: autobiografie - 11%
Autobiografie světoznámého britského neurologa Olivera Sackse, který se proslavil svými případovými studiemi fascinujících a neobvyklých lidských příběhů (ať se jedná o epidemii spavé nemoci, která své oběti zanechala na desetiletí v katatonickém sta
neobyčejné osudy

Život na cestě: autobiografie

323 Kč
287 Kč
Život mimo kategorie - 11%
(1x)
John Bok (1945) se narodil do česko-britské rodiny (jeho otec byl válečným letcem, matka Angličanka). Podepsal Chartu 77, byl perzekuován policií, po roce 1989 pracoval v Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie a ve FBIS.
neobyčejné osudy

Život mimo kategorie

315 Kč
280 Kč
Stručná historie mého života - 6%
(2x)
Ve své nejnovější knize tentokrát nerekapituluje vývoj vesmíru, ale svůj vlastní život – odtud i název Stručná historie mého života. S humorem čtenáře seznamuje se svým dětstvím, studiem, osobním a rodinným životem i s průběhem své nemoci.
neobyčejné osudy
Ukázky

Stručná historie mého života

212 Kč
199 Kč
Tři rozhovory s Karlem Hvížďalou - 11%
(1x)
V této publikaci najdete esej Karla Hvížďaly o Karolu Efraimu Sidonovi a tři knihy - rozhovory, které spolu v posledních bezmála dvaceti letech napsali.
neobyčejné osudy

Tři rozhovory s Karlem Hvížďalou

270 Kč
240 Kč
Hanin kufřík - 11%
(3x)
Příběh sourozenců Hanky a Jiřího Bradyových, kteří se po deportaci rodičů rázem octli sami v Novém Městě na Moravě.
neobyčejné osudy

Hanin kufřík

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 94 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>