Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2020
neobyčejné osudy

Just kids / Jsou to jen děti - 11%
V roce 1967 opustila jedenadvacetiletá Patti Smith domov a odjela do New Yorku, aby se stala umělkyní nebo aspoň milenkou umělce. Podařilo se jí obojí...
neobyčejné osudy

Just kids / Jsou to jen děti

359 Kč
319 Kč
Síla věcnosti Olgy Havlové - 11%
(3x)
Sborník vzpomínkových textů a rozhovorů k nedožitým osmdesátým narozeninám Olgy Havlové se snaží poskládat co nejreálnější obraz zakladatelky Výboru dobré vůle, první porevoluční první dámy, uznávané osobnosti disentu a manželky Václava Havla.
neobyčejné osudy

Síla věcnosti Olgy Havlové

315 Kč
280 Kč
Bohumil Vít Tajovský ve vzpomínkách a dokumentech - 11%
Kniha vzpomínek představuje želivského opata, politického vězně a jednu z nejvýznamnějších postav českého duchovního života 20. století Bohumila Víta Tajovského.
neobyčejné osudy

Bohumil Vít Tajovský ve vzpomínkách a dokumentech

232 Kč
206 Kč
Jak myslí milionáři - 11%
Spielberg, Onassis, Disney, Rockefeller, Ilonda... Tajemství úspěchu deseti nejbohatších mužů světa spočívá v jejich způsobu myšlení.
neobyčejné osudy

Jak myslí milionáři

314 Kč
279 Kč
Lékař pro život
Životní pouť Lea Eitingera, norského psychiatra a humanisty, popisuje autor, novinář, na pozadí drsných historických událostí, které zmítaly dvacátým stoletím a obzvláště drastickým způsobem dopadaly na Židy.
neobyčejné osudy

Lékař pro život

146 Kč
Náčelník - 6%
NÁČELNÍK je životním příběhem Ernesta Thompsona Setona (1860-1946) - spisovatele, malíře, vědce a reformátora, který se narodil ve viktoriánské Anglii, ale již v šesti letech emigroval se svou rodinou do Kanady.
neobyčejné osudy

Náčelník

322 Kč
303 Kč
Vzkazy domů - 11%
(1x)
Kniha se zabývá fenoménem emigrace a exilu v českých moderních dějinách. Stěžejní část knihy tvoří 30 příběhů Čechů, kteří v průběhu 19. a 20. století odešli do zahraničí. Úvod napsala Madeleine K. Albrightová.
neobyčejné osudy

Vzkazy domů

179 Kč
159 Kč
Vzpoury II. - Bělohradský, Schwarzenberg, Sidon - 6%
(7x)

Kniha přináší texty tří rozhovorů Karla Hvížďaly s výraznými osobnostmi, které ovlivňovaly a ovlivňují naše myšlení v posledních čtyřiceti letech. Jde o filozofa Václava Bělohradského, knížete Karla Schwarzenberga a rabína Efraima Karola Sidona.

neobyčejné osudy

Vzpoury II. - Bělohradský, Schwarzenberg, Sidon

332 Kč
312 Kč
Dlouhá svatební cesta - 11%

Herečka, baletka a po svém otci baronesa Marie Bibi Haasová se svěřila divadelnímu kritikovi a spisovateli Aleši Fuchsovi se svými vzrušujícími vzpomínkami. Uvnitř DVD - Stanislav Motl Poslední rozhovor s Bibi Haasovou a autorem knihy dr.Alešem Fuchsem.

neobyčejné osudy

Dlouhá svatební cesta

269 Kč
239 Kč
Endurance - 11%
(3x)
Kniha přináší úplný popis osudu lodi Endurance, která v lednu 1915 zamrzla v ledových polích antarktického Weddellova moře. „Jeden z nejpoutavějších, nejnapínavějších a nejsilnějších příběhů, který kdy kdo četl a bude číst.“ Reinhold Messner
neobyčejné osudy

Endurance

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 94 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>