Nejprodávanější Kniha - duben 2020
medicína

V sevření touhy
Kniha nabízí čtenářům možnost zažít svět psychoterapeutické práce s klienty se závažným sexuálním jednáním (opakovaná a kompulzivní masturbace, chatování či vyhledávání sexuálních scén či kontaktů na internetu, sex po telefonu,...
medicína

V sevření touhy

269 Kč
Dětský pohybový systém - 6%
Tato odborná publikace programově pokrývá především obecnou anatomii, která je vždy úvodem ke studiu speciálních kapitol a která v posledních letech prodělávala nejbouřlivější vývoj.
medicína

Dětský pohybový systém

247 Kč
232 Kč
Dětská mozková obrna - 11%
Publikace představuje koncept posturálně motorického programování, navazující na Vojtovu metodu a principy vývojové kineziologie. Tento model byl zpracován nejprve ve Švédsku, později v ČR jako samostatný fyzioterapeutický koncept.
medicína

Dětská mozková obrna

441 Kč
392 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
medicína

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Koktavost - 11%
Přehled poruch plynulosti řeči a východiska pro jejich hodnocení, současné poznatky o příčinách a vývoji koktavosti, pravidla a metody pro její diagnostiku.
medicína

Koktavost

482 Kč
428 Kč
Vojtův princip - 14%
V polovině 20. století vypracoval Václav Vojta na základě pozorování změny spasticity při manipulaci s dítětem školního věku s infantilní spastickou diparézou terapeutický koncept - reflexní lokomoci.
medicína

Vojtův princip

492 Kč
423 Kč
Hysterie – strach z odmítnutí - 11%
(2x)
Kniha pojednává o příčinách symptomů hysterie, jejich různé projevy i možnosti léčby.
medicína

Hysterie – strach z odmítnutí

212 Kč
188 Kč
Léčba inzulínovou pumpou pro praxi - 11%
Praktická příručka pro lékaře pečující o diabetiky léčené inzulínovou pumpou. Teoretická část shrnuje základy léčby diabetes mellitus. Obsahem druhé části jsou praktická doporučení týkající se léčby inzulínovou pumpou.
medicína

Léčba inzulínovou pumpou pro praxi

297 Kč
264 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Lékařský slang a úsloví - 11%
Jedním z důležitých nástrojů lékařského povolání je specifický jazyk. Tímto se zabývá předkládaná kniha.
medicína

Lékařský slang a úsloví

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 111 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>