Nejprodávanější Kniha - duben 2020

Bludiště seznamů
(10x)
Objemná monografie zabývající se fenoménem seznamu. Autor uvažuje o seznamech, soupisech a katalozích i potřebě člověka a společnosti je vytvářet. Stejně jako předchozí knihy Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti se stala celosvětovým bestsellerem.

Bludiště seznamů

848 Kč
Rozpojené státy
(6x)
Rozšířené, aktualizované vydání úspěšného titulu. Martin Řezníček se takřka každý večer po dobu pěti let pokoušel divákům přiblížit změny, jimiž procházejí USA a které jsou možná nejhlubší za několik posledních dekád.
Ukázky

Rozpojené státy

313 Kč
Andy Warhol - Gigant
(1x)
Pouze jediné vydání knihy Andy Warhol: Gigant je mimořádným nakladatelským počinem, který by neměl uniknout žádnému milovníku moderního výtvarného umění a životního stylu, který Andy Warhol ztělesňoval. Obří svazek měří 43 x 33 cm a váží 7,5 kg !!!

Andy Warhol - Gigant

3 825 Kč
Evropa - Dějiny jednoho kontinentu
(4x)
Rozsáhlá syntetická práce profesora historie Londýnské univerzity mapující dějiny Evropy od prehistorických počátků až po pád komunismu na počátku 90. let minulého století.

Evropa - Dějiny jednoho kontinentu

1 272 Kč
Jak umírá demokracie
(9x)
Když Donald Trump vyhrál volby, mnozí si položili otázku, o níž si nikdo nemyslel, že si ji budeme klást: Je demokracie v USA v ohrožení?
Ukázky

Jak umírá demokracie

312 Kč
I'm Your Man: Život Leonarda Cohena
Životopis hudebníka, zpěváka, básníka Leonarda Cohena I’m Your Man představuje ucelená biografie od slavné hudební publicistky Silvie Simmonsové.

I'm Your Man: Život Leonarda Cohena

537 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Babička
Druhé vydání nejznámější prózy Boženy Němcové s ilustracemi Martina Velíška. Součástí knihy je CD (ve formátu MP3) s kompletním textem načteným Evou Holubovou.

Babička

846 Kč
Josephine Bakerová
Fascinovala Picassa, Cocteaua, Le Corbusiera i Simenona. Ve třicátých letech se z ní stala první černošská hvězda světového věhlasu.
Ukázky

Josephine Bakerová

448 Kč
Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>