Nejprodávanější Kniha - duben 2020

Neutěšenci
(3x)
Do nejmenované evropské metropole, připomínající složený portrét Prahy a Vídně, přijíždí světově proslulý klavírní virtuóz. Od jeho vystoupení si místní občané slibují nejen nevšední hudební zážitek, ale hlavně duchovní obrodu upadající obce.

Neutěšenci

358 Kč
Raději zešílet v divočině
(10x)
Již páté vydání úspěšného titulu vychází na luxusním italském křídovém papíře, opět s plnobarevnou obálkou.

Raději zešílet v divočině

447 Kč
Reagan
(3x)
Rozsáhlý a podrobný životopis prezidenta Ronalda Reagana, který sehrál zásadní roli při pádu komunismu v někdejším sovětském bloku.
Ukázky

Reagan

620 Kč
Rukopis nalezený v Akkonu
(7x)
Nejnovější kniha brazilského spisovatele Paula Coelha je dalším dílem, v němž se fikce prodchnutá univerzálními hodnotami prolíná se skutečnými historickými událostmi.
Ukázky

Rukopis nalezený v Akkonu

178 Kč
Král (Mýty a symboly)
(1x)
Autor zkoumá nejrůznější aspekty role panovníka jako univerzální postavy v mýtech a náboženských systémech všech civilizací. Pojednává i o symbolech vládcovy moci dokládajících jeho roli ve společnosti.

Král (Mýty a symboly)

338 Kč
Příběh umění
(13x)
Obsáhlá výpravná publikace od světově uznávaného historika umění.

Příběh umění

1 528 Kč
Schody ke hvězdám
(1x)
Autor v knize ukazuje jak vznikly starověké megalitické stavby (Stonehenge, Cuzco, Velkém pyramidy Mayů, ad.) a k čemu sloužily, ale všímá si také klíčové role astrologie při jejich plánování a výstavbě.

Schody ke hvězdám

253 Kč
O údělu člověka
(1x)
Autobiografický román jednoho z nejvýznamnějších anglických romanopisců 20. století líčí osudy Philipa Careyho, jemného a citlivého mladého muže s tělesnou vadou, který trpí tíživými pocity méněcennosti.
Ukázky

O údělu člověka

447 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Saint Vitus´s Cathedral
Další v řadě knižních vydání fotografických cyklů Josefa Sudka přináší unikátní svazek fotografií Svatovítské katedrály z dvacátých let, o jejichž knižní vydání autor neúspěšně usiloval po celý svůj život.

Saint Vitus´s Cathedral

637 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>