Nejprodávanější e-knihy - duben 2020

Pod skleněným zvonem
(4x)
Jediný román kultovní americké básnířky Sylvie Plathové Pod skleněným zvonem vznikl v roce 1962 – údajně hektickým tempem – a vyšel pod pseudonymem Victoria Lucas v lednu 1963, pouhý měsíc před dobrovolnou smrtí autorky.
Ukázky

Pod skleněným zvonem

189 Kč
Tíživá láska
(3x)
Hrdinka se vrací do Neapole, aby dala do pořádku záležitosti své zesnulé matky.
Ukázky

Tíživá láska

197 Kč
Severská mytologie
(12x)
Severské mýty převyprávěné populárním spisovatelem fantasy Neilem Gaimanem.
Ukázky

Severská mytologie

198 Kč
Rukopis nalezený v Akkonu
(6x)
Nejnovější kniha brazilského spisovatele Paula Coelha je dalším dílem, v němž se fikce prodchnutá univerzálními hodnotami prolíná se skutečnými historickými událostmi.
Ukázky

Rukopis nalezený v Akkonu

148 Kč
Húrinovy děti
(5x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
Ukázky

Húrinovy děti

148 Kč
Elizino tajemství
(4x)

Vzali jim důstojnost, ale nemohli jim vzít naději. Šokující román z Osvětimi. Čekala je těžká volba na strašlivém místě: buď budou žít dál jako řadové vězenkyně koncentračního tábora v Osvětimi, nebo výměnou za snesitelnější podmínky začnou pracovat v táborovém nevěstinci.

Ukázky

Elizino tajemství

279 Kč
Genialita vtákov
(1x)
Ako to, že vtáky vycítia blížiacu sa búrku, o ktorej zatiaľ my nemáme ani tušenia? Vďaka akej navigácii dokážu trafit do miest vzdialených tisíce kilometrov, kde nikdy predtým neboli?
Ukázky

Genialita vtákov

398 Kč
Nasadit vlastní kůži
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
Nůž
(14x)
Harry Hole se už mnohokrát probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení ještě horší než jindy. Kdysi slavný kriminalista má na rukou i kalhotách krev a až po chvíli si vybaví, že ztratil všechno.
Ukázky

Nůž

389 Kč
Oběť 2117
(8x)
V osmém dílu detektivní řady o oddělení Q autor odhaluje Asadovu pohnutou minulost.
Ukázky

Oběť 2117

249 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 1000 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 100 > >>