Nejprodávanější Kniha - duben 2020
česká poezie

Coimbra - 56%
(1x)
Lyrický text současného belgického spisovatele. Česko-francouzská bilingva.
česká poezie

Coimbra

176 Kč
78 Kč
Dílo J.Seiferta 4.
(1x)
Verše, které Jaroslav Seifert po rozchodu s KSČ (1929) zpravidla jako nepodepsané publikoval v druhé polovině 30. let v sociálnědemokratickém denním tisku (Ranní noviny, Právo lidu, Večerník Práva lidu ad.). V
česká poezie
Ukázky

Dílo J.Seiferta 4.

405 Kč
Ideální svět
(1x)
K hospodě patří kostel, ke sportu poezie, k muži žena (a postel), k prožitku projevená emoce. K lásce polarita, ke stínu světlo. A cesta je cíl. V ideálním světě této básnické prvotiny se vše prolíná. Něco je černé, něco bílé, něco září barvami.
česká poezie

Ideální svět

203 Kč
Milost
Respektovaný a renomovaný plzeňský básník Josef Hrubý, čerstvý laureát Umělecké ceny města Plzně za celoživotní dílo, vydal svou šedesátou čtvrtou knížku jako 19. svazek edice Imago et verbum.
česká poezie

Milost

38 Kč
Republiku a varlata
Autor hledá prostřednictvím prozaického útvaru na pomezí autoanalýzy, osobní zpovědi, básně a odborného textu historickou logiku psychosociálního, společenského a politického vývoje světa od začátku 20. století až po rok 1977.
česká poezie

Republiku a varlata

313 Kč
Strašnice
(1x)
V pořadí šestá básnická kniha Boženy Správcové Strašnice vychází dvacet let od vydání autorčiny básnické prvotiny.
česká poezie

Strašnice

126 Kč
Světazmar
(1x)
Výbor z Hoddisova díla obsahuje podstatnou část dochovaného básnického odkazu včetně veršů z pozůstalosti publikovaných poprvé v komentovaném souboru Dichtungen und Briefe vydaném roku 2007 v Göttingenu.
česká poezie

Světazmar

170 Kč
Úloža
Poslední básnická sbírka českého básníka, esejisty, uměleckého publicisty a kulturního organizátora, jedné z nejvýznamnějších osobností poválečné české kultury. Přestože autor knihu nedokončil, sbírka má všechny vlastnosti svrchovaného literárního díla.
česká poezie

Úloža

133 Kč
Zuby nehty
První souborné vydání textů legendárního dívčího (či dámského) seskupení od Plynu přes Dybbuk až k současným Zubům nehtům. Obsahuje předmluvy Miroslava Waneka, Petra Slabého a Vojtěcha Lindaura, řadu dobových textů z tiskl, kompletní historii,...
česká poezie

Zuby nehty

268 Kč
Cestou
Básnická sbírka z pera Tomáše Kocvery.
česká poezie

Cestou

88 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 183 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 .. 19 > >>