Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
společenské vědy

Lobbing v moderních demokraciích - 20%
Ačkoli je lobbing veřejností nazírán jako něco podezřelého, jedná se o běžnou součást fungování liberálních demokracií, která přináší celé společnosti jak řadu výhod, tak i potenciálních problémů.
společenské vědy
Ukázky

Lobbing v moderních demokraciích

297 Kč
238 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
společenské vědy
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Kapitoly metodologie sociálních výzkumů - 20%
Zajímáte se o otázky přípravy, realizace a vyhodnocování sociálních výzkumů? PhDr. Jiří Reichel, Ph.D., vás seznámí se specifiky sociálních výzkumů a s rozdíly mezi výzkumem kvalitativním a kvantitativním.
společenské vědy
Ukázky

Kapitoly metodologie sociálních výzkumů

271 Kč
217 Kč
Náboženství a moderní česká společnost - 20%
Publikace je určená především studentům humanitních a společenskovědních oborů. Je věnována analýze role náboženství v české společnosti ve 20. a na poč. 21. století a proměnám vztahu české společnosti k tomuto významnému kulturně-společenskému fenoménu.
společenské vědy
Ukázky

Náboženství a moderní česká společnost

254 Kč
203 Kč
Úvod do politologie - 20%
Publikace je určena nejen studentům této vědní disciplíny, jimž poslouží jako základní příručka pro vhled od studia zvoleného oboru, ale i posluchačům příbuzných společenskovědních směrů.
společenské vědy
Ukázky

Úvod do politologie

339 Kč
271 Kč
Z kapitalismu do socialismu a zpět - 20%
Kniha předního českého sociologa vzájemně porovnává socialistický a kapitalistický přerod, jimiž prošla česká společnost v průběhu dvacátého století.
společenské vědy
Ukázky

Z kapitalismu do socialismu a zpět

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 166 položek
<< < 1 .. 15 16 17