Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2020
osobní rozvoj

Buď jako jednorožec - 11%
Udělejte si s Jednorožcem výlet do země pozitivního myšlení a žijte život plný slunce, duhy a radosti. Hygge? V tom byl doma. Mindfulness? Žije přítomností. Úklid? Nepotřebuje věci, co ho táhnou k zemi...
osobní rozvoj

Buď jako jednorožec

133 Kč
118 Kč
Buď jako lama - 17%
Vneste do svého života trochu lamího klidu a naučte se, jak si zachovat chladnou hlavu i navzdory chaosu.
osobní rozvoj

Buď jako lama

118 Kč
98 Kč
Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
osobní rozvoj
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Nová vize psychologie - 11%
Tato kniha pojednává o utváření duše. Pokouším se v ní vytvořit psychologii duše, napsat esej obsahující novou vizi psychologie z hlediska duše.
osobní rozvoj

Nová vize psychologie

340 Kč
302 Kč
12 pravidel pro život - 11%
(8x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
osobní rozvoj
Ukázky

12 pravidel pro život

358 Kč
318 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Jsi bez hranic - 11%
Chcete se cítit svobodní a naplnění v každém dni? Být zářiví a zdraví v každém věku? Žít s lehkostí a v blahobytu? Můžete. Je to daleko jednodušší, než jste se naučili věřit.
osobní rozvoj

Jsi bez hranic

179 Kč
159 Kč
Sisu - 11%
(2x)
Sisu : Tento prakticky nepřeložitelný termín si získal popularitu hlavně ve dvacátých letech minulého století. Vztahuje se k odvaze, elánu, odolnosti, výdrži a houževnatosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Sisu

268 Kč
238 Kč
Těhotná panna - 11%
Uznávaná jungiánská psychoterapeutka Marion Woodmanová se ve své knize zabývá především trnitou cestou, kterou žena musí projít, aby dosáhla skutečné samostatnosti a svobody.
osobní rozvoj
Ukázky

Těhotná panna

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 308 položek
1 2 3 .. 31 > >>