Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2020
geografie

Křivoklátsko - 11%
Kniha je sestavena formou příběhu krajiny, kdy jsou jednotlivé události ve vývoji krajiny dokumentovány pečlivě vybranými fotografiemi a vysvětleny rozsáhlým průvodním textem.
geografie

Křivoklátsko

539 Kč
479 Kč
Divy světa - 11%
Představíme vám 31 jedinečných památek z celého světa. Provázet vás budou archeologové, sultáni a dokonce i sochy a maskoti - doprovodí vás v objevování zámků, paláců, věží, chrámů a bludišť.
geografie

Divy světa

314 Kč
279 Kč
Tajemství plzeňských vod
Kniha o plzeňských řekách, potocích, studánkách, rybnících a nádržích volně navazuje na předchozí dílo Jana Hajšmana Tajemství plzeňských kopců. Kniha představí jejich historii i současnost, stavby na jejich březích, události, které se tam staly.
geografie
Ukázky

Tajemství plzeňských vod

179 Kč
Encyklopedie magických míst - 11%
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
geografie

Encyklopedie magických míst

449 Kč
399 Kč
Vzhůru do světa - 11%
Vydejte se na 20 neuvěřitelných dobrodružných výprav!
geografie

Vzhůru do světa

269 Kč
239 Kč
Krkonoše - 11%
Krkonoše jsou z vědeckého hlediska jedním z nejprobádanějších pohoří České republiky a z fotografického snad tím nejvíce fotografovaným. V Krkonoších pracovali (a stále pracují) fotografové tak zvučných jmen jako Jan Nepomuk Langhans...
geografie
Ukázky

Krkonoše

359 Kč
319 Kč