Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - duben 2020
duchovní teorie a směry

Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Jídlo a proměna - 50%
(1x)
Na jídlo a potraviny dnes projikujeme myšlenky, které už nemají nic společného s nutným zajištěním základních životních potřeb. Nenaplněné emoční či sexuální potřeby uspokojujeme jídlem, které je vždy po ruce.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Jídlo a proměna

198 Kč
99 Kč
Nastává ráj pekla - 11%

Na základě autorovy návštěvy u jednoho z nejznámějších sibiřských šamanů na Dálném severu si autor v knize klade nezodpovězené otázky týkající se problematiky naší degenerující společnosti. Kniha také zaujme milovníky divoké severské přírody.

duchovní teorie a směry

Nastává ráj pekla

162 Kč
144 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
duchovní teorie a směry

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Moje duchovní pouť životem - 6%
(1x)
Jeho Svatost čtrnáctý dalajlama nás v roce padesátého výročí svého odchodu do exilu v důsledku čínského vpádu do Tibetu a zároveň v roce sedmdesátého výročí svého uvedení na trůn provází svou duchovní poutí životem.
duchovní teorie a směry

Moje duchovní pouť životem

253 Kč
238 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari - 11%
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
duchovní teorie a směry

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
230 Kč
Enneagram - 6%
(2x)
Enneagram, více než dva tisíce let starý dynamický systém, popisuje devět typů osobnosti, devět charakterů. Po celá staletí byl používán duchovními mistry.
duchovní teorie a směry

Enneagram

246 Kč
231 Kč
Osho na každý den - 11%
Každodenní inspirace Výběr postřehů a výroků z brilantních promluv mistra Osha, jimiž okouzloval, ale i provokoval své posluchače, a které mají dodnes schopnost oslovit tisíce lidí na celém světě.
duchovní teorie a směry

Osho na každý den

288 Kč
256 Kč
Zdravé sebevědomí - 11%
Ve svých knihách hovořím o pokusech poznat v sobě Božské. V této knize uvádím několik variant mého chápání jakéhokoliv problému. Já sám, abych něco pochopil, potřebuji několik stovek variant přístupu k jednomu problému.
duchovní teorie a směry

Zdravé sebevědomí

332 Kč
295 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 73 položek
1 2 3 .. 8 > >>