Nejprodávanější knihy - duben 2020
pohádky a legendy

Pohádky do hajan - 11%
V krátkých pohádkových příbězích se prolíná reálný svět dětí se světem fantazie. Pohádky děti baví, pomáhají jim rozvíjet představivost a zároveň jim otevírají oči při uvažování o tom, co je dobré a co špatné.
pohádky a legendy

Pohádky do hajan

269 Kč
239 Kč
Pohádky pro malé Buddhy - 6%
(1x)
Pro velký úspěch bestselleru Buddhovy pohádky na dobrou noc vám v této knížce přinášíme dalších dvacet pohádek, které také údajně vycházejí z vyprávění samotného Buddhy.
pohádky a legendy
Ukázky

Pohádky pro malé Buddhy

280 Kč
263 Kč
Tři bratři - 11%
(1x)
Jsou tři pohádky, které by měl každý znát: O šípkové Růžence, O Červené Karkulce a O dvanácti měsíčkách. Kdo viděl film Tři bratři, ten si je touto knížkou připomene, a kdo ho neviděl, ten si je užije v nečekaném spojení.
pohádky a legendy
Ukázky

Tři bratři

314 Kč
279 Kč
Vynálezce Alva - 11%
Je libo raketobrusle, přenášedlo, létající samočistící maxibubliny nebo robota, který za vás uklidí zahradu? Alva si ví rady se vším. S tímto vynálezcem se rozhodně nudit nebudete!
pohádky a legendy

Vynálezce Alva

242 Kč
215 Kč
Za chalupou špačci dupou - 11%
Šedivé myši pod kuchyňským dřezem se zdálo, že se jí to zdá. Měsíce a týdny tady žila sama, ani jedinkrát nenatrefila na jiného živáčka, byla to vlastně JEJÍ chalupa.
pohádky a legendy

Za chalupou špačci dupou

71 Kč
63 Kč
Za pohádkou kolem světa - 11%
Bohatý výběr z nejkrásnějších pohádek národů čtyř kontinentů. Vedle pohádek známých, jako je Kocour v botách, vypráví autor i půvabné a velmi originální pohádkové příběhy exotických národů, které doprovázejí nádherné ilustrace Heleny Zmatlíkové.
pohádky a legendy

Za pohádkou kolem světa

243 Kč
216 Kč
Zlobivé pohádky - 11%
Ve dvou desítkách originálních pohádkových příběhů se děti setkají s nejrůznějšími podobami toho, čemu dospělí říkají zlobení, zkrátka s různými neřestmi. Zlobí tady lidé, zvířata i věci.
pohádky a legendy

Zlobivé pohádky

269 Kč
239 Kč
Alšovy pohádky - 12%
(1x)
Šest pohádek ilustrovaných Mikolášem Alšem - Zvířátka a Petrovští, Tátoš, Lidojed, Chrabrý Jan, Hastrman a O statečném koníkovi. Původní texty Karla Jaromíra Erbena, Boženy Němcové, Václava Říhy a bratří Grimmů upravila Jana Semelková.
pohádky a legendy

Alšovy pohádky

104 Kč
92 Kč
Čarodějné pohádky pro malé kouzelníky - 11%
Jiří Žáček a Adolf Born slovem a obrazem znamenitě vyprávějí pohádky z celého světa plné kouzelníků, čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselé i strašidelné, uvěřitelné i neuvěřitelné.
pohádky a legendy

Čarodějné pohádky pro malé kouzelníky

404 Kč
359 Kč
Dědeček Večerníček s překvapením - 11%
Dědeček Večerníček tentokrát přichází za svými věrnými čtenáři s překvapením.
S jeho pohádkami prožijete celý rok. S dědečkem budete léčit zahrádku, půjdete na houby nebo prožijete neopakovatelné Vánoce.
pohádky a legendy

Dědeček Večerníček s překvapením

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 225 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>