Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2020

Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!

Nebojte se klasiky - Lazebník sevillský

206 Kč
Opičí král - Komplet
Magický poutník krajinami srdce, zrozenec čínských vypravěčů, kamarád herců, básníků, malířů a bláznů – postrach démonů!

Opičí král - Komplet

558 Kč
Pavel Zajíček
Autor čte z nepublikovaného cyklu básní Individuace z roku 1972 a ze sbírky Chvění, obsahující texty z posledního dvacetiletí. Součástí CD je doprovodný text Martina Hyblera.

Pavel Zajíček

179 Kč
Psi z Rigy
Druhý díl detektivní série nejprodávanějšího švédsky píšícího autora Henninga Mankella zavede komisaře Wallandera do Lotyšska po pádu Sovětského impéria, kde oficiální struktury stále ovládají příznivci bývalého režimu těsně propojení s mafií.

Psi z Rigy

269 Kč
Rudolf Klekner – Klekner
Nabízíme vám autentické zápisky mimořádných zážitků a obdivuhodných nápadů Rudolfa Kleknera, pacienta několika psychiatrických léčeben, které jsme získali z jeho pozůstalosti.

Rudolf Klekner – Klekner

150 Kč
Střet králů
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.

Střet králů

449 Kč
Václav Havel
(3x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.

Václav Havel

269 Kč
Zmizet
Soubor tří vynikajících povídek, jejichž hlavním tématem jsou sourozenecké vztahy a zdánlivé i skutečné křivdy, jaké si z dětství pamatuje každý z nás. Magnesia Litera 2010: Kniha roku

Zmizet

161 Kč
Život a cesta hrocha Obludvíka
(1x)
Hrdinou knihy je plyšový hroch Obludvík a jeho přátelé: Prachzkříd, Složsitričko a Vařihouska. Tato podivuhodná čtveřice putuje českými městy od Chlípníku nad Bečvou až po Železnou Nudu a prožívá jedno šílené dobrodružství za druhým.

Život a cesta hrocha Obludvíka

249 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 233 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>