Nejprodávanější tituly - duben 2020
národní kuchyně

Databáze receptů II. - 20%
Volné pokračování rozsáhlé databáze receptů z celého světa, které zajisté rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost.
národní kuchyně
Ukázky

Databáze receptů II.

50 Kč
40 Kč
Tachovská kuchařka receptů, příběhů a vzpomínek - 11%
Vydejte se na cestu Tachovskem – svéráznou krajinou západních Čech na hranici s Bavorskem. Poznejte tachovský region prostřednictvím chutí, vůní a vzpomínek jeho současných i minulých obyvatel.
národní kuchyně

Tachovská kuchařka receptů, příběhů a vzpomínek

408 Kč
362 Kč
„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ - 11%
Kolektivní monografie s názvem „Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“ přibližuje v mezioborovém pohledu vývoj a proměny českých kuchařských knih vydávaných v průběhu „dlouhého“ 19. století.
národní kuchyně

„Spanilost Vaše cizozemcům se líbí…“

431 Kč
383 Kč
Pes, který jedl lanýže - 11%
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
318 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima - 11%
(1x)
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období.
národní kuchyně

Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima

62 Kč
55 Kč
Kafíčko a vše, co je sladkého - 11%
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
národní kuchyně

Kafíčko a vše, co je sladkého

144 Kč
128 Kč
Mlsné čenichání - 11%
(1x)
Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. Kuchařku zaměřenou na Balkán a Blízký východ napsali dva sousedi podle toho, co si doma sami vaří.
národní kuchyně

Mlsné čenichání

223 Kč
198 Kč
Tajemství Východu - 11%
Koukali jsme pod prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…
národní kuchyně

Tajemství Východu

359 Kč
319 Kč
Babiččiny pochoutky - 20%
Poctivé starodávné recepty od babičky spisovatelky Romany Szalaiové. Babička Antonie žila v letech 1915 až 2009. Její recepty jsou proložené vyprávěním o ní.
národní kuchyně
Ukázky

Babiččiny pochoutky

45 Kč
36 Kč
Recepty z farmářského trhu 1. díl - 6%
(2x)
První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.
národní kuchyně

Recepty z farmářského trhu 1. díl

169 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2