Nejprodávanější tituly - duben 2020
diety

Low Carb - 11%

Hodujeme bez výčitek! Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu – ale směřujte ke svým vlastním specialitám.

diety

Low Carb

179 Kč
159 Kč
21denní cukrový detox
Kniha 21denní detox od cukru je jasný, efektivní, kompletní výživový plán, který zregeneruje vaše tělo a pomůže obnovit správné návyky.
diety

21denní cukrový detox

62 Kč
Jak zhubnout těch blbých 6 kilo - 20%

Šest hříchů, které dělí tuctovku od šťabajzny. Tipy a rady, jak zhubnout... ale teď už opravdu! Začínáte hubnout každé pondělí v měsíci, prvních čtrnáct dní v lednu a pět dní před odjezdem na dovolenou? Ale stejně si rok co rok kupujete o číslo větší plavky a ze zkušební kabinky se plížíte s pocitem mamuta stiženého akutní celulitidou?

diety
Ukázky

Jak zhubnout těch blbých 6 kilo

189 Kč
151 Kč
Jedlá soda
Jedlá soda – ačkoliv tento nenápadný bílý prášek koupíte téměř v každém supermarketu, jeho podivuhodné schopnosti zná jen málokdo.
diety
Ukázky

Jedlá soda

251 Kč
Ketodieta
Ketogenická dieta dnes patří k nejoblíbenějším dietám a z dobrého důvodu.
diety

Ketodieta

323 Kč
Keto Reset Dieta - 11%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
diety

Keto Reset Dieta

386 Kč
343 Kč
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka
Ketogenní dieta je založena na vědecky ověřeném faktu: když tělo nemá dostatek krevního cukru, sahá pro potřebnou energii do vlastních tukových zásob.
diety

Ketodieta pro začátečníky - kuchařka

323 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
diety

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

diety

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Radčina kuchařka bez lepku - 11%
Začínáte žít bezlepkově a jste naprosto ztraceni v množství informací, které k vám plynou ze všech možných stran? Potřebujete poradit, jak začít? Pak právě tato kniha renomované české autorky Radky Vrzalové je pro vás ta pravá.
diety

Radčina kuchařka bez lepku

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>