Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
podle věku

Nervové buňky a jejich svět - 20%
Kniha přináší aktuální přehled o světě nervových buněk, které jsou základem složité a komplexní činnosti nervového systému, a tedy i všech duševních dějů a procesů.
podle věku
Ukázky

Nervové buňky a jejich svět

305 Kč
244 Kč
Základy biologie, ekologie a systému bezobratlých živočichů - 20%
(1x)
Kniha je určena především studentům bakalářských oborů biologie, čemuž odpovídá i množství a hloubka probírané látky.
podle věku
Ukázky

Základy biologie, ekologie a systému bezobratlých živočichů

170 Kč
136 Kč
Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika - 20%
Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z matematiky, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia.
podle věku
Ukázky

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika

179 Kč
143 Kč
Co je nového v lingvistice - 20%
Proč nemůžeme zrušit tvrdé a měkké y/i? Co se stane, když se změní pravidla psaní velkých a malých písmen? Jak vypadá lingvistická analýza pokrmu kung-pao? Odpovědi nejen na takovéto otázky přináší nová kniha Dana Faltýnka.
podle věku
Ukázky

Co je nového v lingvistice

160 Kč
128 Kč
Dekameron B1/B2 - 20%

Vrcholné Boccacciovo dílo upravené pro výuku! V knize najdete 10 vybraných novel ze známé sbírky mistra italské renesance Boccaccia. Vypráví o románcích šlechticů, bohatých měšťanů, obchodníků a běžných občanů.

podle věku
Ukázky

Dekameron B1/B2

199 Kč
159 Kč
Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2 - 20%
(2x)
Příběh krásné Esmeraldy je zpracován pro čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem ve francouzštině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začínající studenty. Český zrcadlový překlad umožní čtenáři obratem zkontrolovat, zda francouzskému textu správně porozuměl.
podle věku
Ukázky

Chrám Matky Boží v Paříži A1/A2

149 Kč
119 Kč
Neviditelný A1/A2 - 20%

Učte se anglicky čtením napínavého příběhu o neviditelném muži! Příběh mladého vědce, který objeví klíč k neviditelnosti, je zpracován pro začínající čtenáře. Mohou si tak vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.

podle věku
Ukázky

Neviditelný A1/A2

179 Kč
143 Kč
Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
podle věku
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Intenzivní medicína - 20%
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
podle věku
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
1 440 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>