Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
podle věku

Matematika pro bystré a nadané žáky - 20%
Rozvíjejte nadějné matematiky O knize: Máte ve svém okolí matematicky nadané či šikovné dítě, které rádo řeší různé matematické a logické úlohy?
podle věku
Ukázky

Matematika pro bystré a nadané žáky

179 Kč
143 Kč
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III - 20%
Učebnice současných moderních ošetřovatelských postupů respektující kompetence sester a individuální přístup k řešení ošetřovatelských problémů a potřeb nemocných.
podle věku
Ukázky

Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III

365 Kč
292 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
podle věku
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie - 20%
Tato publikace je určena studentům Farmaceutické fakulty UK. Zaměřuje se na základy individuální přípravy lékových forem. Technologické znalosti těchto aplikačních forem léčiv jsou potřebné obvykle při jejich individuální lékárenské přípravě.
podle věku
Ukázky

Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie

70 Kč
56 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

podle věku
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
podle věku
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Dokonči slovník - 20%
Rozhodli jste se pracovat v zahraničí jako zdravotní pracovník? Díky slovníku s 26 tématickými okruhy, který interaktivně doplňujete, zvládnete nejen svou práci, ale i běžný život..
podle věku
Ukázky

Dokonči slovník

199 Kč
159 Kč
Idiot - 20%
(4x)
Nový překlad románu, který se řadí k nejznámějším dílům ruské literatury. Mladý kníže Myškin, zcela zchudlý a postižený epilepsií, prožije po návratu ze švýcarského sanatoria tak podivuhodné příběhy, že upadne znovu do své duševní nemoci.
podle věku
Ukázky

Idiot

419 Kč
335 Kč
Mauglí - 20%
Příběh o Mauglím je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.
podle věku
Ukázky

Mauglí

179 Kč
143 Kč
Podvojné účetnictví 2020 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat!
podle věku
Ukázky

Podvojné účetnictví 2020

203 Kč
162 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>