Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
ženy

Odložený život - 20%
(1x)
Biografie pražské rodačky Dity Krausové (nar. 1929), která prošla Terezínem, Osvětimí a Bergen-Belsenem. Ve své biografii popisuje dětství v Praze, vzpomíná na rodiče a kamarády. V listopadu 1942 přišlo předvolání do transportu a rodina putovala nejprve do Terezína a pak do Osvětimi.
ženy
Ukázky

Odložený život

249 Kč
199 Kč
Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika - 20%
(1x)
Jak může přežít řeholnice v pasťáku? Jak se ošetřuje prezident? Jak hovořit o víře v dnešní době? Jaké to bylo, vstoupit za komunistů do tajné řehole? Může řeholní sestra sledovat MS v hokeji, pít pivo a být aktivní na Facebooku?
ženy
Ukázky

Padá mi to z nebe - Pintířová Angelika

246 Kč
197 Kč
Poledne u Tiffanyho - 20%
Životní příběh designérky Clary Wolcottové. Do manhattanské kanceláře slavného Louise Tiffanyho vstoupila v létě 1888 kurážná mladá umělkyně Clara Wolcottová, aby jej požádala o místo designérky v jeho firmě.
ženy
Ukázky

Poledne u Tiffanyho

339 Kč
271 Kč
Dámské příběhy českého středověku - 20%
(2x)
Kniha o výjimečných ženách českých dějin.
ženy
Ukázky

Dámské příběhy českého středověku

129 Kč
103 Kč
Ženy, co se nedaly - 20%

Osobnosti se nemají napodobovat... jsou důkazem toho, že si každý musí najít vlastní cestu K čemu jsou holky a ženy na světě? Přece k tomu, aby si šly za svým! Pětadvacet portrétů významných českých žen přináší svědectví o tom, že odvaha se vyplácí.

ženy
Ukázky

Ženy, co se nedaly

209 Kč
167 Kč
Bára Votíková: Trochu jinak - 20%
(1x)

Vstup do světa zábavných skečů a zjisti, že i holky můžou hrát fotbal. Jsem Bára. Na jedné straně profesionální fotbalistka, na straně druhé bláznivá youtuberka. Především jsem ale obyčejná holka, které pár komediálních videí změnilo život od základu. Narodila jsem se v Plzni a budu vám vyprávět o tom, jaký to je, když se rozhodnete žít život přesně podle sebe, a tak trochu jinak. A také o tom, jak je důležité naučit se nebrat věci tak vážně a nebát se snít.

ženy
Ukázky

Bára Votíková: Trochu jinak

249 Kč
199 Kč
Čchő Sunghui a An Songhui v Československu - 20%
Čchö Sunghui (v japonské výslovnosti Sai Šóki) je nejslavnější korejská tanečnice japonské koloniální éry, která zaujala svými performancemi takřka celý svět.
ženy
Ukázky

Čchő Sunghui a An Songhui v Československu

190 Kč
152 Kč
Královská revoluce: Kate a Meghan - 20%
Ambiciózní Kate a Meghan už dokázaly rozdělit dřív nerozlučné královské bratry. Co bude dál?
ženy
Ukázky

Královská revoluce: Kate a Meghan

209 Kč
167 Kč
Charlotta - 20%
(2x)

Masarykovi byli moderní pár. Oba byli velcí idealisté, přemýšliví, kosmopolitní. Rebelovali v oblasti náboženství, manželství i výchovy dětí. Ne všechno ale tehdejší společnost dokázala přijmout.

ženy
Ukázky

Charlotta

279 Kč
223 Kč
Alžběta II. - 20%
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
ženy
Ukázky

Alžběta II.

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>