Nejprodávanější Kniha - duben 2020
kariéra

Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
kariéra

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Prokoukněte komunikační styly druhých
Nyní již pro vás komunikace nebude žádný problém. Zkušená mentorka, lektorka a koučka Michaela Daňková vás bezpečně provede úskalími na cestě za poznáním a osvojením si komunikačních stylů.
kariéra

Prokoukněte komunikační styly druhých

134 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Prokoukněte svého šéfa
Nevycházíte se svým šéfem? Řekneme vám, proč to mezi vámi „neklape“. Máte nového šéfa a nechcete nic pokazit? Poradíme vám, jak na to. Inspirujte se příběhy ze života a zjistěte, co zafungovalo jinde.
kariéra

Prokoukněte svého šéfa

89 Kč
Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech! Jste-li manažerem nebo zaměstnancem oddělení lidských zdrojů, je pro vás klíčové umět posoudit schopnosti stávajících i potenciálních kolegů.
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

134 Kč
Moderní lektor - 11%
Prakticky pojatá příručka je určena zejména začínajícím lektorům, ale i ti zkušenější v ní najdou mnoho zajímavých informací a inspirativních podnětů.
kariéra

Moderní lektor

260 Kč
231 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
kariéra

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Objeví se nový Steve Jobs - 11%

Vytvořte takové pracovní klima, ve kterém bude radost pro zaměstnance vydávat ze sebe to nejlepší!

kariéra

Objeví se nový Steve Jobs

198 Kč
176 Kč
Umění slovní sebeobrany - 11%
Tato knížka plná jasných a praktických rad a příkladů vám pomůže čelit všem slovním útokům a provokacím. Jde o jednu z nejlepších a nejužitečnějších knih na toto téma, při jejímž čtení se budete zároveň dobře bavit.
kariéra

Umění slovní sebeobrany

269 Kč
239 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2