Nejprodávanější tituly - duben 2020
sociologie

Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění - 11%
Paměť byla dosud při studiu rodiny zcela opomíjena. Autorky knihy, historička a psycholožka, svou ojedinělou a mimořádně důkladnou analýzou dokazují, že rodinná paměť představuje důležitou složku rodinného fungování, související jak s rodinnými v
sociologie

Rodina a její paměť v nás ve světle třígeneračních vyprávění

224 Kč
199 Kč
Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování - 11%
(1x)
Nic se nestává „virálním“. Pokud si myslíte, že populární filmy, písně či aplikace k vám přicházejí jen tak odnikud a v dnešním přeplněném mediálním prostoru dosáhnou úspěchu jen díky šeptandě, neznáte jejich skutečný příběh...
sociologie

Hitmakeři - Tajemství popularity v éře rozptylování

332 Kč
295 Kč
O posledních věcech člověka - 20%
(1x)
Publikace terminologicky vymezuje základní thanatologické pojmy, popisuje potřeby umírajících i pozůstalých, a také společenské představy o důstojné i nedůstojné smrti.
sociologie
Ukázky

O posledních věcech člověka

120 Kč
96 Kč
Psychologie davu - 11%
Psychologie davu je jedním ze slavných děl citovaných v učebnicích psychologie i dalších společenských věd. Le Bon svou koncepci davu vybudoval v souvislosti s chováním davu během francouzské revoluce.
sociologie

Psychologie davu

269 Kč
239 Kč
Prima to bývalo a prima je to i teď! - 11%
Publikace vydaná u příležitosti 50. výročí založení katedry sociologie Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Čtrnáct autobiografických textů bývalých i současných učitelů a studentů, kteří zde působili v prvních desetiletích po jejím vzniku
sociologie

Prima to bývalo a prima je to i teď!

135 Kč
120 Kč
Sociologie - 2%
(2x)
Elementární učební text, ve kterém autor definuje klíčová sociologická témata. Nové české vydání vychází z posledního, podstatně přepracovaného a rozšířeného rozšířeného anglického vydání z roku 2008.
sociologie
Ukázky

Sociologie

1 146 Kč
1 118 Kč
Jak probudit Česko - 20%
Česká společnost zažívá od roku 1989 nejúspěšnější a nejsvobodnější období své historie. Ale dosavadní sociální a ekonomický model nevyhnutelně krachuje. Mylně si namlouváme, že za vše mohou neschopní politici a snažíme se je nahradit novými a neokoukanými.
sociologie
Ukázky

Jak probudit Česko

149 Kč
119 Kč
Stárnutí, paliativní péče a prožívání zármutku - 11%
Jak zajistit důstojné stárnutí a dožití seniorů s mentálním postižením v sociální službě nebo v rodině? Jaké možnosti paliativní péče máme k dispozici? Jak zvládnout období žalu a těžkých ztrát vzhledem k rostoucí délce života seniorů s postižením?
sociologie

Stárnutí, paliativní péče a prožívání zármutku

314 Kč
279 Kč
„Takové normální rodinné historky“ - 20%
Kniha zve čtenáře do intimního světa rodinné paměti, dokumentovaného rozhovory s příslušníky tří generací vybraných rodin.
sociologie

„Takové normální rodinné historky“

298 Kč
238 Kč
Jak opravit budoucnost - 11%
(1x)
Známý kritik digitální revoluce tentokrát přichází s užitečnými návody, jak zvrátit znepokojivý vývoj v oblasti informačních technologií a otevřít si cestu k takové digitální budoucnosti, na kterou bychom se opět mohli těšit.
sociologie

Jak opravit budoucnost

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>