Nejprodávanější tituly - duben 2020
právo

Vyznejte se v zákoně o státní službě - 20%
Kniha objasňuje úpravu zákona o státní službě a souvisejících právních předpisů a seznamuje státní zaměstnance s jejich právy a povinnostmi při výkonu služby. Nabízí státním zaměstnancům návod, jak postupovat při různých situacích, s nimiž se mohou v průběhu své služby setkat.
právo
Ukázky

Vyznejte se v zákoně o státní službě

189 Kč
151 Kč
Obchod s neštěstím - 11%
(1x)

Třináct exekutorských příběhů sepsal Jiří Tůma na základě svých bohatých praktických zkušeností v této oblasti. Historky jsou často drsné a odhalují, kam až se může člověk vlastní vinou, neznalostí zákonů či nešťastnou náhodou dostat.

právo

Obchod s neštěstím

206 Kč
183 Kč
Nový občanský zákoník - Rodinné právo - 11%
Všechno, co potřebujete vědět o občanském právu! Nová řada populárně naučných publikací komplexně pokrývající celou problematiku upravenou novým občanským zákoníkem je určena hlavně čtenářům, kteří nejsou právními odborníky.
právo

Nový občanský zákoník - Rodinné právo

233 Kč
207 Kč
Obchodní korporace v judikatuře českých a zahraničních soudů - 20%
Publikace představuje první z plánované řady prací týkajících se práva obchodních korporací a obchodního práva obecně. Jejím cílem je přiblížit studentům vybraná česká i zahraniční soudní rozhodnutí vztahující se k právu obchodních korporací.
právo
Ukázky

Obchodní korporace v judikatuře českých a zahraničních soudů

270 Kč
216 Kč
Internetové právo - 11%
Využíváte Internet ke své práci? Znáte všechny možné právní dopady, které může vaše působení na webu mít? Zorientujte se v problematice internetového práva v uceleném průvodci, který tuto oblast přehledně mapuje.
právo

Internetové právo

449 Kč
399 Kč
Praktický právní průvodce pro neziskové organizace - 11%
Kniha je první takto zaměřenou, praktickou a srozumitelně napsanou publikací pro neziskové organizace na našem trhu. Je určena pracovníkům neziskových organizací, zejména členům jejich orgánů.
právo

Praktický právní průvodce pro neziskové organizace

224 Kč
199 Kč
Právní překlad v teorii a praxi - 20%
Hlavním cílem publikace Právní překlad v teorii a praxi je poskytnout čtenářům nejen teoreticky podložený návod, jak postupovat při převádění právních informací z češtiny do angličtiny, ale také praktické ukázky překladů nového občanského zákoníku.
právo
Ukázky

Právní překlad v teorii a praxi

220 Kč
176 Kč
Nový občanský zákoník - Smluvní právo - 20%
Získejte ucelený přehled novinek, které přináší nový občanský zákoník! Srozumitelně a jasně pro každého občana - neprávníka!
právo
Ukázky

Nový občanský zákoník - Smluvní právo

254 Kč
203 Kč
Zákoník práce a související ustanovení nového občanského zákoníku s podrobným komentářem k 1. 1. 2014 - 11%
Publikace jedinečná svým unikátním pojetím propojujícím pracovní právo s právem občanským reaguje v již třetím, podstatně rozšířeném a koncepčně pozměněném vydání na poměry v pracovním právu po přijetí nové soukromoprávní kodifikace.
právo

Zákoník práce a související ustanovení nového občanského zákoníku s podrobným komentářem k 1. 1. 2014

899 Kč
799 Kč
...právo, jazyk a příběh - 11%
Právo, to nejsou jen texty právních předpisů. Je to samostatný a zvláštní svět. Je to také způsob myšlení plný interpretace, přesvědčování a příběhů. Na někoho může právo působit jako forma magie – vyvolává se slovy a dokáže před očima měnit svět.
právo

...právo, jazyk a příběh

252 Kč
224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>