Nejprodávanější hudba - duben 2020
ostatní

Live In Prague
Nové album Hanse Zimmera natočené živě v Praze (2017).
ostatní

Live In Prague

359 Kč
Neboj
Básník, režisér a písničkář Jakub Čermák představuje svou osmou desku s názvem Neboj. Nahrávka pulsuje od nezávislého folku po alternativní hiphop.
ostatní

Neboj

269 Kč
We Got Love - live
Kapela Kelly Family přichází s deskou We got love natočenou živě ve Westfalenhalle v Dortmundu.
ostatní

We Got Love - live

494 Kč
Zvíře jménem Podzim
Smutek, v němž se dá najít i vlastní kousek štěstí nebo radosti. Období před koncem roku, kdy leckdo bilancuje a vyhodnocuje. Zvíře jménem Podzim, nová kapela Jakuba Königa, žije přesně v tomhle prostředí.
ostatní

Zvíře jménem Podzim

449 Kč
Faith
(1x)
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.
ostatní

Faith

800 Kč
Na svahu
Monika Načeva je jednou z nejvýznamnějších osobností naší alternativní scény. Na albu zúročuje svoji spolupráci s Michalem Pavlíčkem. Spolu s ním a Pavel Bořkovec Quartetem natočila výběr svých nejdůležitějších písní.
ostatní

Na svahu

341 Kč
The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.
ostatní

The Best of Tara Fuki

539 Kč
Winna
Duu Tara Fuki se podařilo albem Winna připravit nevšední hudební zážitek. Winna je tichá a sametová jako noc a mocná a dravá jako jarní tok. Dvě ženy, dvě violoncella, dva hlasy. Výjimečně krásná hudba, silná a průzračná.
ostatní

Winna

269 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.
ostatní

Advent

269 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 28 položek
<< < 1 2 3 > >>