Nejprodávanější hudba - duben 2020
ostatní

Romská balada
(1x)
Spojení Ida Kelarová, Desiderius Dužda, Tomáš Kačo a Škampovo kvarteto Romskou baladou dokazuje, že hudebníci, ač každý z trochu jiné strany hudební scény, často naleznou společnou vizi, aby každý po svém a přece spolu vytvořili dílo, které je právě svými přesahy těžko jednoznačně zařaditelné do jakékoli hudební škatulky.
ostatní

Romská balada

269 Kč
Ztracený ve světě
Oldřich Janota je velkou ikonou českého písničkářství a řada umělců ve spolupráci s Indies Scope se rozhodla vzdát mu poctu k jeho jubilejnímu výročí a to na speciální kompilaci nazvanou Ztracený ve světě – A Tribute To Oldřich Janota.
ostatní

Ztracený ve světě

269 Kč
Live!
Karel Kryl na pódiu - a hned na tom historicky mimořádném! Lidé milují Kryla především originálního, písničkářského, akusticky autentického.
ostatní

Live!

316 Kč
The Party
CD nahrávka obsahuje 12 DJ Javasem kontinuálně namixovaných tracků od několika světově uznávaných producentů elektronické taneční muziky. Jedinečný hudební zážitek zpěvu Ivy Bittové kombinovaný se skvělou atmosférou rozjetých nočních mejdanů.
ostatní

The Party

179 Kč
Home?
Fenomenální trio tvořené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou, bubeníkem Emilem Valachem a baskytaristou švédského původu Fredrikem Janáčkem, je dnes již vyhledávanou stálicí klubových podií i festivalů. V jejich podání se energické funky rytmy mísí se směsí jazzu a blues.
ostatní

Home?

224 Kč
Piosenki do snu
Na CD alternativního dua dvou zpívajících violoncellistek najdete atmosféru noci a napětí mezi světlem a tmou. Album obsahuje deset skladem a je nazpívané v polštině.
ostatní

Piosenki do snu

269 Kč
Strom vánočních přání
V reedici vychází krásné album vánočních písní v podání nesmrtelného Karla Černocha.
ostatní

Strom vánočních přání

143 Kč
Hollywood
Třetí studiové album legendární české alternativní rockové kapely, vydané v roce 1993 u BMG. Reedice u Indies Records vyšla poprvé v roce 1999.
ostatní

Hollywood

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3