Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
filosofie a náboženství

Pád do milosti - 20%
(1x)
Milost - rozporuplné slovo, alespoň v češtině. A přece jde o stav bytí, kterého je nám tolik zapotřebí. Adyshanti, mladý u nás ještě neznámý auto, se zabývá příčinami utrpení, které si ale často způsobujeme sami.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pád do milosti

152 Kč
122 Kč
Kouzlo maličkostí - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.
filosofie a náboženství
Ukázky

Kouzlo maličkostí

118 Kč
94 Kč
Nenasytnost - 20%
Filosof a teolog Anselm Grün ukazuje, jak je nenasytnost nebezpečná pro náš duchovní život, ale i jak ji léčit, a nakonec se jí zbavit.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nenasytnost

169 Kč
135 Kč
O lidech a životě - 20%
Kniha Františka Koukolíka vznikla jako záměr předat vlastní životní zkušenost svým vnoučatům.
filosofie a náboženství
Ukázky

O lidech a životě

230 Kč
184 Kč
Konkláve - 20%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
filosofie a náboženství
Ukázky

Konkláve

179 Kč
143 Kč
Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích - 20%
Víra, náboženství a zbožnost. V raně novověké společnosti prolínala tato témata každodenním životem příslušníků všech sociálních vrstev. Vydejte se s námi za poznáním a pochopením našich předků ze 17. a 18. století.
filosofie a náboženství
Ukázky

Náboženský život a barokní zbožnost v českých zemích

424 Kč
339 Kč
Nepolapitelný subjekt - 20%
Filosofická kniha chce být především zaujatým politickým zákrokem v palčivé otázce, jak přetvořit levicový, antikapitalistický projekt ve věku globálního kapitalismu a jeho ideologického přívěsku, liberálně-demokratického multikulturalismu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nepolapitelný subjekt

290 Kč
232 Kč
„Hledáš-li Boha v lásce...“ - 20%
Myšlení Josefa Šafaříka, který vždy očekával více od jednotlivce než od společnosti a varoval před intelektuálním a etickým konformismem, je prodchnuto hlubokým humanismem.
filosofie a náboženství
Ukázky

„Hledáš-li Boha v lásce...“

110 Kč
88 Kč
Apoštolské krédo - 20%
Věřící křesťané dnes stojí tváří v tvář nejrůznějším otázkám a výzvám. V rozhovoru s ateisty či přívrženci jiných náboženství musejí umět srozumitelně vyložit, o co v křesťanství jde. Na pomoc jim přichází tato kniha, které vykládá krok za krokem apoštolské krédo neboli vyznání víry a jeho zásadní věroučné pravdy tak, aby byly zajímavé nejen pro věřící, ale i pro ty, kdo stojí mimo církve či k nim chovají odstup.
filosofie a náboženství
Ukázky

Apoštolské krédo

189 Kč
151 Kč
Pracovní analýza a jiné texty - 20%
Pracovní analýza (1969) představuje jednu z nejrozsáhlejších teoretických prací Egona Bondyho a je vůbec nejrozsáhlejší prací, v níž se Bondy věnuje analýze tehdejšího politického systému.
filosofie a náboženství
Ukázky

Pracovní analýza a jiné texty

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 139 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>