Nejprodávanější Kniha - duben 2020
křesťanství

Pokřtěni ohněm - 11%
Autor na základě detailní práce s prameny, z nichž ty nejdůležitější zpřístupňuje čtenářům v komentovaném českém překladu, nastiňuje vývoj katarské náboženské kultury a zabývá se i jednotlivými katarskými rituály.
křesťanství

Pokřtěni ohněm

358 Kč
318 Kč
První studium Starého zákona - 11%
Monografie První studium Starého zákona předkládá systematické uspořádání základních informací ke studiu starozákonní biblistiky. Začíná všeobecným úvodem o charakteru Bible a pokračuje speciálním úvodem do jednotlivých částí a knih Starého zákona.
křesťanství

První studium Starého zákona

180 Kč
160 Kč
Kříž a rudý prapor - 11%
Kniha sleduje náboženský vývoj Plzně za první republiky (1918–1938), tj. vývoj katolické církve, Církve českobratrské evangelické, Církve československé a bezvěreckého hnutí.
křesťanství

Kříž a rudý prapor

288 Kč
256 Kč
Miláček Páně - 11%
Známý salesiánský autor píše o „Miláčkovi Páně“ na pozadí svých reflexí o současném křesťanství a roli kněží a „apoštolů“ v dnešním světě.
křesťanství

Miláček Páně

89 Kč
79 Kč
Modlitba usebrání - 11%
Kniha představuje souhrnný úvod do modlitební a meditační praxe vycházející z tradice mnišské (trapistické a benediktinské) kontemplativní modlitby, ovlivněné zájmem o východní spiritualitu.
křesťanství

Modlitba usebrání

134 Kč
119 Kč
Neumělcům života - 11%
(6x)
Principem hry je, že všemu, co vytvoří, dá Bůh do vínku kus stvořitelských možností. Tvůrce tvoří tvůrce.
křesťanství

Neumělcům života

212 Kč
188 Kč
Sedm Kristových slov na kříži - 11%
(1x)
Meditace kardinála Journeta o posledních Ježíšových slovech na kříži. Přivádí nás do tajemství vykoupení, centra a základu celého křesťanství. Nejvyšší projev nekonečné lásky k Bohu dává smysl osobní existenci křesťana i křesťanské vizi dějin.
křesťanství

Sedm Kristových slov na kříži

185 Kč
164 Kč
Revolvit lapidem - 11%
Kniha projevů, promluv, kázání, úvah a homilií významného česko-římského teologa Karla Skalického (nar. 1934) míří k těm čtenářům, pro které je v životě důležité hledání smyslu, pravdy, krásy a duchovního přesahu.
křesťanství

Revolvit lapidem

296 Kč
263 Kč
Biblické příběhy pro děti
Ať už vyprávění začíná slovy „Bylo nebylo…“, nebo „Na počátku bylo slovo…“, princip je stejný – začíná se odvíjet příběh o tom, co (možná) bylo, jak to všechno začalo, co přišlo potom.
křesťanství

Biblické příběhy pro děti

314 Kč
Naděje na neděli - 11%

Publikace přináší přes sedmdesát krátkých zamyšlení nad nejrůznějšími duchovními, ale i zcela aktuálními a „světskými“ tématy z pera oblíbeného českého autora, filosofa a vysokoškolského učitele.

křesťanství

Naděje na neděli

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 114 položek
<< < 1 2 3 4 .. 12 > >>