Nejprodávanější tituly - duben 2020
partnerství

Tantrický sex a menopauza - 6%
(1x)
Jako ženy žijeme v těsném spojení se svým tělem – skrze menstruaci, těhotenství, porod, mateřství a menopauzu. Každý z těchto přechodů nás v mnoha směrech změní a většinu z nich také oslavujeme. Menopauza však často v ženách vyvolá sklíčenost, ...
partnerství

Tantrický sex a menopauza

127 Kč
119 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

partnerství
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Kámasútra - 11%
Číslo po číslu budete správně nažhavení. A jako zábavu a vzrušení berte všechny oblíbené obrázky z této dokreslovací příručky.
partnerství

Kámasútra

134 Kč
119 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 11%
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství

Sexuální praktiky Quodoushka

401 Kč
356 Kč
Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy - 11%
(1x)
Kniha bez zábran o sexu, o tom, po čem touží žena a co očekává muž. Navazuje na knihy Zdenky Blechové o partnerských vztazích - viz kniha Osudový partner, Duchovní partner a Partnerské vztahy v dnešní době.
partnerství

Partnerské vztahy aneb Co očekává žena od muže a muž od ženy

324 Kč
288 Kč
Duchovní partner aneb setkání s naším dvojpaprskem - 11%
(1x)
Duchovní partner přichází vždy po osudovém. Chcete se dozvědět, zda už jste připraveni na setkání s duchovním partnerem nebo co je pro to nutné udělat? Toto a ještě mnohá další zajímavá témata obsahuje právě tato kniha.
partnerství

Duchovní partner aneb setkání s naším dvojpaprskem

351 Kč
312 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
partnerství
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 11%
(1x)
Praktický návod, jak zlepšit vzájemné porozumění a dosáhnout v partnerských vztazích toho, co od nich očekáváme. Nová předmluva autora po 30 letech, psaná jen pro české modernizované vydání.
partnerství

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

314 Kč
279 Kč
Novomanželé - uživatelská příručka - 11%

Jak přežít novomanželské období, zařídit byt, oblíbit si tchýni a mnoho dalších rad. Konečně svoji! Řekli jste své ano, snědli svatební dort, odjeli na líbánky. Manželství začíná! Založení společného účtu, pořízení bytu, budování rodinného hnízda...

partnerství
Ukázky

Novomanželé - uživatelská příručka

269 Kč
239 Kč
Svatý sex
(1x)
Kniha Svatý sex není příručkou, jak na to. S otevřeností a pochopením otevírá otázky posedlosti církve sexuální čistotou, která místo svobody a zralosti přináší křeč. Řeší otázky genderu, sexuální orientace a další ožehavá témata.
partnerství
Ukázky

Svatý sex

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>