Nejprodávanější knihy - duben 2020
partnerství

Zvíře nadržené - 11%
Deset kapitol knihy Zvíře nadržené neobchází žádná tabu již proto, že si je autor nepřipouští. Zdaleka si nevšímá jen různých forem párového soužití, ale také toho, kde jsou v sexu hranice normality a kdy je třeba mluvit o sexuálním nebezpečí.
partnerství

Zvíře nadržené

158 Kč
140 Kč
Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy - 11%
Kniha Bohemian Taboo Stories veřejnosti představuje zajímavé osobnosti, jež se věnují neobvyklým profesím a koníčkům, které spojuje jedno zásadní téma.
partnerství

Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy

809 Kč
719 Kč
Jak na vztahy - 11%
(1x)
Zamyšlení nad výrokem psychologa Christophera Ryana: „Ani miliony let neučinily ze všech mužů chlípné sprosťáky a ze žen falešné zlatokopky, ale amorálním působením evoluce vznikl živočišný druh, který nedokáže svá tajemství udržet pod pokličkou..."
partnerství

Jak na vztahy

252 Kč
224 Kč
Klíč ke vztahu
Kniha o vztazích i pro muže!
Kniha jde na vztahy úplně jinak, než jakákoliv předchozí. Je totiž psaná dvojjazyčně: nalevo pro ženy (barvitě a s ohledem na emoce); napravo pro muže (stručně, jasně, s velkým množstvím vtipů o vztazích).
partnerství

Klíč ke vztahu

45 Kč
Láska. Milostný vztah z pohledu psychologa - 11%
Nejčtenější německý psycholog Peter Lauster si za téma této knihy zvolil lásku, duševní fenomén, s nímž je v našem myšlení spojeno mnoho předsudků a mýtů.
partnerství

Láska. Milostný vztah z pohledu psychologa

233 Kč
207 Kč
Posedlost láskou
(2x)
Víte, co je to Capgrasův blud či de Clérambaultův syndrom? Trápí někoho ve vašem okolí porucha s bludy žárliveckého typu? Či pouhý perfekcionismus?
partnerství

Posedlost láskou

134 Kč
Téměř tajný průvodce dospíváním - 11%
Pubertální poplach: Menstruace! Beďary! Prsa! Mokré sny! Chlupy! Na zbláznění!!!
partnerství

Téměř tajný průvodce dospíváním

269 Kč
239 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
partnerství

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Tantra pro každého - 11%
Tato kniha vás uvede do cvičení posvátné sexuality, vyučovaných v moderních školách tantry, a ukáže vám, jak můžete tato cvičení využívat, abyste porozuměli svým reálným vztahům a nacházeli cestu k jejich uzdravení
partnerství

Tantra pro každého

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>