Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
ostatní sporty

Jóga, dech a meditace - 20%
Nechte se inspirovat ke cvičení jógy východní tradicí a povídáním o Indii. Vyzkoušejte si jednoduché základní techniky jógy v domácím prostředí a využijte připravený 30minutový ranní program pro aktivaci energie.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga, dech a meditace

246 Kč
197 Kč
Kondiční trénink pro bojové sporty - 20%
Publikace s názorným fotografickým popisem cviků podrobně pojednává o rozvoji obecné i specifické kondice při bojových sportech.
ostatní sporty
Ukázky

Kondiční trénink pro bojové sporty

195 Kč
156 Kč
Žít jako Holík - 20%
Český hokej zná osobnosti, které shromáždily více trofejí nebo statistických rekordů než on. Stopě, kterou v jeho historii zanechal Jaroslav Holík, se přesto nikdy nevyrovnají.
ostatní sporty
Ukázky

Žít jako Holík

149 Kč
119 Kč
Posilování - 20%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování

382 Kč
306 Kč
Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
ostatní sporty
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Sport a jóga - 20%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
ostatní sporty
Ukázky

Sport a jóga

212 Kč
170 Kč
Velká kniha běhání - 20%
(1x)
Kniha, doplněná velkým množstvím obrázků a ilustračních fotografií, je určena začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím rekreačním a kondičním sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice, redukce váhy i zvyšování výkonnosti.
ostatní sporty
Ukázky

Velká kniha běhání

339 Kč
271 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 20%
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
ostatní sporty
Ukázky

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

169 Kč
135 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
ostatní sporty
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>