Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
učebnice

Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
učebnice
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
učebnice
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Intenzivní medicína - 20%
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
učebnice
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
1 440 Kč
Matematika pro bystré a nadané žáky - 20%
Rozvíjejte nadějné matematiky O knize: Máte ve svém okolí matematicky nadané či šikovné dítě, které rádo řeší různé matematické a logické úlohy?
učebnice
Ukázky

Matematika pro bystré a nadané žáky

179 Kč
143 Kč
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III - 20%
Učebnice současných moderních ošetřovatelských postupů respektující kompetence sester a individuální přístup k řešení ošetřovatelských problémů a potřeb nemocných.
učebnice
Ukázky

Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III

365 Kč
292 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
učebnice
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie - 20%
Tato publikace je určena studentům Farmaceutické fakulty UK. Zaměřuje se na základy individuální přípravy lékových forem. Technologické znalosti těchto aplikačních forem léčiv jsou potřebné obvykle při jejich individuální lékárenské přípravě.
učebnice
Ukázky

Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie

70 Kč
56 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

učebnice
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
učebnice
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Dokonči slovník - 20%
Rozhodli jste se pracovat v zahraničí jako zdravotní pracovník? Díky slovníku s 26 tématickými okruhy, který interaktivně doplňujete, zvládnete nejen svou práci, ale i běžný život..
učebnice
Ukázky

Dokonči slovník

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 10 > >>