Nejprodávanější Kniha - duben 2020
cestování

Obchodníkem po Latinské Americe - 11%
Zkušený cestovatel zúročil své nadšení pro Jižní Ameriku, znalost reálií i jazyků v profesním životě. O svých zkušenostech umí vyprávět s humorným nadhledem a neobyčejným pochopením pro latinskoamerický svět a jeho obyvatele.
cestování

Obchodníkem po Latinské Americe

260 Kč
231 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
cestování

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Ve válce - Příběhy obyčejných lidí z Iráku a Sýrie - 11%
Příběhy obyčejných lidí, kterým vstoupila do života válka na území Sýrie a Iráku.
cestování

Ve válce - Příběhy obyčejných lidí z Iráku a Sýrie

359 Kč
319 Kč
Španělsko - 11%
Španělsko je jako živoucí muzeum evropských dějin. V dnešní rozrušené době, která tak namáhavě hledá odpovědi na tázání po křesťansko-islámské vzájemnosti, mohou jeho dochované památky obojího druhu působit jako symbol.
cestování

Španělsko

89 Kč
79 Kč
Ultreia II - 11%
Autor putoval z Prahy do Santiaga de Compostela po etapách v letech 1991 – 1996; byl jedním z prvních Čechů, kteří se na tuto pouť vydali po otevření hranic. II. díl pojednává o pouti z Le Puy do Santiaga a na konec světa, vykonané v letech 1993-96.
cestování

Ultreia II

297 Kč
264 Kč
Motorkářský průvodce po Moravě - 11%
Nadšený motorkář a autor úspěšných titulů Motorkářský průvodce po Čechách a S motorkářem u stolu svým osobitým stylem zpracoval nejkrásnější trasy po Moravě.
cestování

Motorkářský průvodce po Moravě

404 Kč
359 Kč
Co se do životopisu nevešlo - 11%

Proč se ptají kde se vidíte za deset let? Proč se nezeptají kde se vidíte teď? Nick ve svých třiadvaceti letech vymění stálý příjem a služební vůz za jednosměrnou letenku do Mexika. A hned se vrhá do dobrodružství.

cestování

Co se do životopisu nevešlo

314 Kč
279 Kč
Tajemné stezky - Za skrytou krásou Chebska - 11%
Vydejme se spolu s Alešem Česalem do nejzápadnějšího koutu naší vlasti, na Chebsko a Ašsko. Krajinou, kterou formovala řeka Ohře. Do země s pečetí podzemního ohně a léčivých pramenů. Do krajiny plné středověkých památek i přírodních krás.
cestování

Tajemné stezky - Za skrytou krásou Chebska

269 Kč
239 Kč
Úchvatné světové běžecké trasy - 11%
(1x)
Pořádně si zavažte běžecké boty, neboť tato kniha vás určitě inspiruje najdete v ní popis 50 tras ve 28 zemích od Keni až po Kanadu.
cestování

Úchvatné světové běžecké trasy

629 Kč
559 Kč
Vysokohorské túry - Západní Alpy - 11%
Aktuální průvodce pro oblast švýcarských Západních Alp nejen podrobně popisuje výstupy na vrcholy velehor, ale současně je také atraktivní publikací, nad kterou je možné i doma snít o jejich dechberoucí kráse.
cestování

Vysokohorské túry - Západní Alpy

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 177 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>