Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
ekonomie

Manažerské účetnictví - 20%
Již čtvrté vydání úspěšné učebnice autorského kolektivu VŠE v Praze se zabývá možnostmi tvorby a využitím systému finančních informací v řízení podnikatelského procesu z pozice managementu, jehož cílem je předložit ucelený účetní pohled na ekonomiku podniku.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

549 Kč
439 Kč
Monetární ekonomie v období krize a konvergence - 20%
Monografie významných českých autorů pokrývá stěžejní otázky vnější rovnováhy vmalé otevřené ekonomice, dynamiku měnových kursů v krátkém a dlouhém období a hlavní vývojové fáze měnové politiky v České republice za období 1993–2017, a to na pozadí problematiky konvergenčního procesu malé otevřené ekonomiky k Evropské měnové unii.
ekonomie
Ukázky

Monetární ekonomie v období krize a konvergence

279 Kč
223 Kč
Nové trendy v leadershipu - 20%
Cílem knihy je představit základní přístupy v leadershipu a v šesti studiích vybraných konceptů poukázat na specifika leadershipu uplatňovaného v českých podmínkách a představit trendy leadershipu, které jsou aktuální v globálních podmínkách. Leadership je v současnosti vymezován jako proces ovlivňování druhých za účelem dosažení společných cílů.
ekonomie
Ukázky

Nové trendy v leadershipu

249 Kč
199 Kč
Ovládněte tržní cykly - 20%
Legendární investor ukazuje, jak identifikovat a ovládat cykly, které řídí trhy.
ekonomie
Ukázky

Ovládněte tržní cykly

297 Kč
238 Kč
Úvod do podnikové ekonomiky - 20%
Kniha seznamuje se základy řízení majetku a finančních zdrojů podniku a objasňuje základní ekonomické veličiny v podniku, financování a finančního rozhodování.
ekonomie
Ukázky

Úvod do podnikové ekonomiky

254 Kč
203 Kč
Moderní ekonomie - 20%
(1x)
Kniha vám srozumitelně a zajímavě odkryje svět vědy, která ovlivňuje náš každodenní život. Čtivý výklad doprovází mnoho atraktivních úkolů a příkladů ze života.
ekonomie
Ukázky

Moderní ekonomie

271 Kč
217 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích.
ekonomie
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

229 Kč
183 Kč
Projektový management - 20%
Již třetí vydání publikace je komplexním a praktickým průvodcem pro všechny projektové manažery, podnikatele a studenty. Kniha je doplněna o řadu nových metod, zkušeností,témat, kterými jsou např. nové procesní modely, aktuální SW podpora pro řízení.
ekonomie
Ukázky

Projektový management

421 Kč
337 Kč
Umění začít 2.0 - 20%
Guy Kawasaki, úspěšný podnikatel, mentor a autor řady knižních bestsellerů o podnikání, přichází s novinkou. Ve své knize Umění začít 2.0 popisuje základní kroky, které vás dovedou od prvotního nápadu až k samotnému rozjezdu vlastního podnikání...
ekonomie
Ukázky

Umění začít 2.0

249 Kč
199 Kč
Zatřiďování majetku a služeb - 20%
Tápete někdy, kam zatřídit konkrétní typ majetku pro daňové i účetní odpisování? Někdy se velmi špatně jednotlivé majetky rozlišují. Vychází však pomůcka právě pro vás. Všechny potřebné informace naleznete v jedné tabulce.
ekonomie
Ukázky

Zatřiďování majetku a služeb

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 74 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>