Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
romány

Manžel do domu... hůl do ruky - 30%
Ariana prožívá ne zrovna šťastné dětství, ale namísto aby ji hádky a divoké scény rodičů od manželství odradily, od dětství sní o tom, že ona bude žít jinak. Představuje si, že pro ni přijede princ na bílém koni, který jí koupí dům snů....
romány
Ukázky

Manžel do domu... hůl do ruky

179 Kč
125 Kč
Poslední Vánoce v Paříži

Dopisy plné humoru, lásky a naděje V srpnu 1914 Anglie vstoupila do války. Tom a Will dobrovolně narukovali. Willova sestra Evie a její kamarádka Alice stejně jako ostatní předpokládaly, že válka nemůže trvat dlouho.

romány
Ukázky

Poslední Vánoce v Paříži

249 Kč
Slabikář
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

248 Kč
Spolubydlící
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
Taková ženská jako já
(1x)
Evelína a Johana mají dost důvodů se nenávidět – zamilovaly se totiž do jednoho muže. Nyní však mají dobrý důvod spojit síly. Věc má ovšem háček. Evelína se krátce po své smrti objeví u Johany jako duch.
romány
Ukázky

Taková ženská jako já

179 Kč
Zapomeň na minulost

Román o minulosti, která skrývá tajemství Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.

romány
Ukázky

Zapomeň na minulost

249 Kč
Dopis
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
Faraonův soud
Správce egyptské provincie Manéthon zneužívá mladou služku Laylu, jejího muže přinutí k vyloupení starého hrobu a pak se svědků zbaví. Jediná Layla přežije a s novorozeným synem se jí podaří uniknout do Théb, kde se jí ujme královská manželka Teje.
romány
Ukázky

Faraonův soud

199 Kč
Nedokonaný čas
Románová tvorba Bronislawa Wildsteina není českým čtenářům neznámá, a to díky překladu titulu Údolí nicoty (2008, česky Pulchra, 2010), příběhu novináře, který se v postkomunistickém Polsku pokouší rozplést síť zrad a intrik.
romány
Ukázky

Nedokonaný čas

399 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne - 30%
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
118 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>