Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
romány

Ideální manžel z nebe nespadne - 30%
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
118 Kč
Nevěsta ze zámoří - 30%
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
125 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se - 20%
(17x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek.
romány
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

239 Kč
191 Kč
Hrdinové - 20%
(3x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány
Ukázky

Hrdinové

149 Kč
119 Kč
Kočka na plotě - 30%
Kolikrát jste si o někom řekli: „Ten se má, jeho starosti na mou hlavu“ a teprve pak jste zjistili, že byste s tím člověkem ani za nic neměnili?
romány
Ukázky

Kočka na plotě

169 Kč
118 Kč
Ráj a peklo - 20%
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
96 Kč
Rychle a bezbolestně - 20%
(1x)
"Včera tam ještě nebyl. Jen prázdné, špinavé výlohy. Dnes, s úderem deváté, se tu objevil. Aranžérka pověsila do výlohy velký plakát a nad vchodem se rozsvítil neonový nápis: Rychle a bezbolestně. Nic víc. Nový obchod na pěší zóně v Praze.
romány
Ukázky

Rychle a bezbolestně

254 Kč
203 Kč
Palačinky s pepřem - 30%
(2x)
Soňa Prokešová, aktivní a úspěšná mladá žena, je po dopravní nehodě odkázaná na invalidní vozík a jenom obtížně se přizpůsobuje nové realitě. Havárii zavinil vlivný manažer významné firmy.
romány
Ukázky

Palačinky s pepřem

159 Kč
111 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5