Nejprodávanější tituly - duben 2020
česká

Chirurg
(16x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
česká
Ukázky

Chirurg

359 Kč
Robert Šlachta - Třicet let pod přísahou
(11x)
Když za mnou přišel, řekl mi: „Dostaneš nějakou funkci, můžeš se o něco ucházet, ale budeš držet hubu.“ A já jsem držet hubu nechtěl, protože jsem věděl, kam to půjde. Robert Šlachta je bývalý český celník.
česká

Robert Šlachta - Třicet let pod přísahou

314 Kč
Pinochet
(2x)
Chilský historik se ve své knize snaží vytvořit životopisný portrét generála Pinocheta bez apriorních ideologických východisek. Věnuje se represivní povaze režimu, ale také budování nové ekonomické struktury pod taktovkou mladých neoliberálních ekonomů.
česká

Pinochet

626 Kč
Deník kastelána
(16x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.
česká

Deník kastelána

237 Kč
Egypťan
(1x)
Původní komiks mladé autorky čerpá svou prvotní inspiraci u egyptského mýtu o dvou znepřátelených bratrech, Sutechovi a Usirovi.
česká

Egypťan

253 Kč
Skrytý Tibet
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.
česká

Skrytý Tibet

404 Kč
Klub divných dětí
(3x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
česká
Ukázky

Klub divných dětí

422 Kč
Faja
(9x)
Druhý díl pentalogie Naslouchač. Návrat do temného světa, kde se na pravdu a naději už téměř zapomnělo.
česká
Ukázky

Faja

404 Kč
Maličkost
(5x)
Ve své knize autorka opět spojuje beletristický text s vědeckými motivy, které knihu ilustrují a dotvářejí. Tentokrát je jejím tématem biologie.
česká

Maličkost

260 Kč
Já, rytíř
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.
česká

Já, rytíř

305 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>