Nejprodávanější Kniha - duben 2020
cestopisy

Cesta kolem světa v 80 vlacích - 11%
(1x)
Když Monisha oznámila svůj záměr absolvovat cestu kolem světa v 80 vlacích, všichni si jen klepali na čelo. Přesto netrvalo dlouho a ona skutečně hodila batoh na záda, vzala za ruku svého snoubence Jema a vydala se na pečlivě naplánovanou pouť.
cestopisy

Cesta kolem světa v 80 vlacích

332 Kč
295 Kč
Dobroběžník mezi světy - 11%
(1x)
Dobrodruh Marek podal jednoho dne v dobře placené práci výpověď a rozhodl se splnit si sen a projet na koloběžce celý svět.
cestopisy

Dobroběžník mezi světy

314 Kč
279 Kč
Dvě dávné zkušenosti, dvě čerstvé plavby - 11%
Světoběžník Ota Ulč se v této knize vrátil do míst, která procestoval s manželkou a malým synem v minulém století. Tehdy navštívil hlavně Srí Lanku a Indii, v 21. století pobyl zase delší dobu na Kypru, v Izraeli a na Krymu.
cestopisy

Dvě dávné zkušenosti, dvě čerstvé plavby

269 Kč
239 Kč
Evropou na kole - 11%
Jaké je to, když si podáte inzerát se zněním: Hledám holku, která by měla chuť vydat se v létě 2001 na kole na Gibraltar, pojednává cestopisná novinka známého cyklocestovatele a beskydského chataře na Malé Prašivé Martina Stillera.
cestopisy

Evropou na kole

266 Kč
236 Kč
Galapágy - Začarované ostrovy - 11%
Kniha „Galapágy - Začarované ostrovy“ tvoří pátý díl edice „Plavby za dobrodružstvím“ a popisuje zážitky z návštěvy stále činných sopečných ostrovů Galapážského souostroví.
cestopisy

Galapágy - Začarované ostrovy

534 Kč
474 Kč
Jen odřené nohy dávno nebolí - 11%
Kniha je ve své podstatě deníkem, ve kterém si kovář a poutník Vladimír Kropáč poznamenával zážitky a myšlenky tak, jak přicházely během jeho pěší pouti napříč krásným Španělskem, během pouťi do svatého místa.
cestopisy

Jen odřené nohy dávno nebolí

179 Kč
159 Kč
Malina pro slona - 11%
Velmi čtivá a poutavě podaná reportáž se spoustou barevných fotek vypráví o tom, jak přední česká trenérka psů Hana Böhme speciálně cvičí psy, kteří pak v africkém Kongu odhalují pašeráky cenných trofejí i ohrožených zvířat.
cestopisy

Malina pro slona

350 Kč
311 Kč
Příběhy Malého Tibetu - 11%
Druhé vydání knížky nás opět zavede na dalekou cestu do Malého Tibetu. Tam v Himalájích leží pro nás, Středoevropany, docela jiný svět. Ale možná někdy máme až idealistické představy o tom, jak tam žijí mniši i obyčejní lidé. A život se rychle mění.
cestopisy

Příběhy Malého Tibetu

216 Kč
192 Kč
Rusko - 11%
Ďalší z Hiraxových cestopisov, tentoraz z Ruska. Autor v ňom opisuje svoj výstup na Elbrus severnou stranou a návštevu miest ako Moskva, Volgograd, Veľký Novgorod, Jaroslavľ, Piatigorsk, Kislovodsk...
cestopisy

Rusko

383 Kč
340 Kč
Říkali mu Pirát - 11%
(2x)
Vydejte se s Martinem do Gruzie za obrovitými kavkazskými psy!
cestopisy

Říkali mu Pirát

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 61 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>