Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
humor

Diagnóza žena - 20%
Žena je zvláštní tvor. Nejen, že najednou oběma rukama zvládne deset činností, ona má i mnoho tváří. V jednu chvíli se tváří jako anděl, aby se v okamžiku změnila v ďábla. Snažit se jí porozumět je stejně marné, jako ovlivnit počasí. Muži se v ženě ztrácejí a jen nevěřícně kroutí očima.
humor
Ukázky

Diagnóza žena

179 Kč
143 Kč
Dítě školkou povinné - Jak nacpat věci do tatínka - 20%
Humorné příběhy pětileté Viki jsou podané autorem, jehož příběhy si získaly tisíce příznivců. Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné situace důvěrně známé každému, jejichž dítě se chystá do školy.
humor
Ukázky

Dítě školkou povinné - Jak nacpat věci do tatínka

169 Kč
135 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 20%
(3x)

Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy. Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí.

humor
Ukázky

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

249 Kč
199 Kč
Julius a Albert - 20%
Humoristický román zasloužilého umělce Miroslava Horníčka vypráví o tom, jak se nenápadný staromládenecký knihovník Julius z Levého Brodu na prahu padesátky ztotožnil se slavným francouzským spisovatelem Albertem.
humor
Ukázky

Julius a Albert

209 Kč
167 Kč
Ledaže se spletu - 20%

Sbírka sebeironických postřehů od nejpopulárnějšího seniora, který baví český internet svým pověstným ostrovtipem České zdravotnictví a lázeňství by mělo opustit doktrínu, že zdraví vzniká brzkým vstáváním.

humor
Ukázky

Ledaže se spletu

189 Kč
151 Kč
Mládí v hajzlu: Povolení prudit - 20%
(1x)
Divoká jízda Nicka Twispa a jeho rodiny pokračuje, držte si klobouky jedeme z kopce!
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu: Povolení prudit

198 Kč
158 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

humor
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Policejní křeček - 20%
Pes ve službách zákona dnes nikoho nepřekvapí. Ale policejní křeček? A opravdu jeden takový existuje! Jmenuje se Bruno a žije v teráriu u druháka Jirky. Když se ukáže, že křeček mluví, Jirka zajásá, takového kamaráda nikdo nemá.
humor
Ukázky

Policejní křeček

149 Kč
119 Kč
Továrna na debilno - 20%
(1x)
Skandálně nekorektní politická satira od autora Deníčků moderního fotra a mistra koláží TMBK. Představte si, že Miloš Zeman zemřel. Co by se asi stalo? Plakal by Jiří Ovčáček tisíc dní a nocí a poté se znovu provdal? Jmenoval by se Andrej Babiš císařem?
humor
Ukázky

Továrna na debilno

239 Kč
191 Kč
Typologie volů - 20%

Proč zrovna já mám na ně vždycky takový štěstí? Typologie volů je humoristická příručka pro každou ženu, která si hledá partnera, ale i pro ty, které někdy zažily srážku s volem. Bez růžových brýlí, s lehkostí a velkou dávkou vtipu komentuje trendy současné vztahové džungle, dnešní LOVEní a randění.

humor
Ukázky

Typologie volů

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 123 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>