Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
humor

Velká kniha vtipu - 20%
(1x)
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu

339 Kč
271 Kč
Skútr ve městě - 20%
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
humor
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
76 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel - 20%
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
humor
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
151 Kč
Občanský průkaz - 20%
(2x)
Autor vzpomíná na léta, kdy se i cesta s odpadky do popelnice, bez občanského průkazu mohla stát osudovou. Volně inspirován Stendhalem dělí policisty, kteří nám znepříjemňovali život, na švestkově modré, zelené, neviditelné a ty ostatní.
humor
Ukázky

Občanský průkaz

129 Kč
103 Kč
Klapzubova jedenáctka - 20%
Klapzubova jedenáctka (s podtitulem Povídka pro kluky malé i velké) je humoristický román českého spisovatele Eduarda Basse ze sportovního prostředí. Poprvé vyšel v roce 1922 v nakladatelství Františka Borového.
humor
Ukázky

Klapzubova jedenáctka

99 Kč
79 Kč
Dělám si to sám - 20%
(2x)
Sedmadvacetiletý Martin se snaží. Fakt. Na své blízké si vždy udělá čas, byť na úkor jiných blízkých; část výplaty posílá na spořicí účet, aby ji pak před výplatou zase vybral; má členství v posilovně a (evidentně) umí věci podat tak, že vypadají lépe, než jaké ve skutečnosti jsou. Je sám.
humor
Ukázky

Dělám si to sám

179 Kč
143 Kč
Jenom pro velký holky - 20%

Můžeme s kým chceme Život je plný překvapení, ale zralou ženu nic nerozhodí. Poradí si s každou situací. Když od přítele dostane k svátku místo šperku mýdlo. Když ji manžel podvádí. Když je milenec škrt. Když se děti ne a ne oženit či vdát.

humor
Ukázky

Jenom pro velký holky

209 Kč
167 Kč
Teta to plete - 20%
Teta Běta ráda plete. Svetry, čepice, rukavice i šály. A taky pohádky. Když se teta pustí do jejich vyprávění, nestačí Šárka s Vašíkem kulit oči. V tetiných pohádkách Červená karkulka potká v lese jelena se zlatými parohy, Popelka leze na strom a hledá světýlko, Sněhurka trpaslíkům vaří ze známého hrnečku kaši a probuzení Šípkové Růženky je přímo k neuvěření.
humor
Ukázky

Teta to plete

149 Kč
119 Kč
Vtipy pro děti - 20%
Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Ať už se začtete do vtipů o Pepíčkovi, ze školy, o prarodičích, z pohádek nebo dalších, pořádně se zasmějete a budete mít dobrou náladu.
humor
Ukázky

Vtipy pro děti

149 Kč
119 Kč
Angličan v Česku aneb Czech Me Out - 20%
(2x)
Když přijede Čech do Velké Británie, má oči navrch hlavy a nestačí se divit. A co teprve, když přijede Angličan do České republiky. Alena Damijo popisuje ve svých laskavých fejetonech s vtipem a nadhledem veškerá úskalí, která na návštěvníky z britských ostrovů číhají poté, co vystoupí z letadla..
humor
Ukázky

Angličan v Česku aneb Czech Me Out

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 13 > >>