Nejprodávanější Kniha - duben 2020
předškoláci

Šaty pro Ašnu - 11%
Novinka ze série, která patří k našim nejprodávanějším, přibližuje malým čtenářům něco z indické kultury a kouzla dalekého Orientu.
předškoláci
Ukázky

Šaty pro Ašnu

224 Kč
199 Kč
Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy vodních toků a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy vodních toků a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
předškoláci

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?

206 Kč
183 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
předškoláci
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
předškoláci
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Tuze hladová housenka - 11%
Eric Carle je jedním z nejuznávanějších autorů současné dětské literatury a jeho příběh o nenasytné housence je jeho nejznámějším dílem. Knížka byla přeložena do více než 50 jazyků a prodalo se jí přes 33 milionů výtisků.
předškoláci

Tuze hladová housenka

206 Kč
183 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
předškoláci

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
předškoláci

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Doma - 11%
Poznávej prostředí, kde bydlíš, a nauč se názvy pro části domu, nábytek a výbavu! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Doma

224 Kč
199 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
předškoláci
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Rok v lese - 11%
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě?
předškoláci

Rok v lese

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 190 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>