Nejprodávanější e-knihy - duben 2020

Temná dcera
(2x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
Ukázky

Temná dcera

197 Kč
Zvony Londýna
(1x)
Peter Grant, londýnský detektiv a čarodějnický učeň, nyní hraje klíčovou roli v bezprecedentní operaci bezpečnostních sil, která má Muže bez tváře dostat před soud.
Ukázky

Zvony Londýna

198 Kč
Já, rytíř - 30%
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.
Ukázky

Já, rytíř

199 Kč
139 Kč
Dáma z dobré rodiny
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
Ukázky

Dáma z dobré rodiny

339 Kč
Magos
(2x)
Čtvrtá kniha o inkvizitorovi G. Eisenhornovi navazující na trilogii Xenos, Malleus, Hereticus z cyklu Warhammer 40000.
Ukázky

Magos

149 Kč
Malá bubenice
(2x)
Charlie je najata izraelskou tajnou službou, aby se vydávala za propalestinskou aktivistku a milenku bratra nebezpečného teroristy.
Ukázky

Malá bubenice

278 Kč
Neutěšenci
(3x)
Do nejmenované evropské metropole, připomínající složený portrét Prahy a Vídně, přijíždí světově proslulý klavírní virtuóz. Od jeho vystoupení si místní občané slibují nejen nevšední hudební zážitek, ale hlavně duchovní obrodu upadající obce.
Ukázky

Neutěšenci

278 Kč
Přeběhlík
Román otevírá téma dezerce, v Německu po druhé světové válce do značné míry tabuizované. Vydání románu, původně napsaného roku 1951, bylo v atmosféře prudce se rozhořívající studené války znemožněno a dílo upadlo v zapomnění.
Ukázky

Přeběhlík

197 Kč
Vila na Capri
(1x)
Když Veronice jednoho dne zazvoní telefon a ozve se v něm hlas italského obchodníka a bývalého závodního lyžaře Leonarda Fabrizziho, její život rázem nabere nečekaný směr.
Ukázky

Vila na Capri

69 Kč
Faja
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
Ukázky

Faja

239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>