Nejprodávanější Kniha - duben 2020
atlasy a mapy

New York - 11%
Od Sochy Svobody až po Empire State Building, od Muzea moderního umění ke Guggenheimovu muzeu, od břehů řeky Hudson až po Central Park – Manhattan.
atlasy a mapy

New York

242 Kč
215 Kč
Ottův atlas výletní trasy Česká republika - 11%
(1x)
Unikátní vydání Ottova atlasu turistických tras se zaměřuje na nejkrásnější a nejzajímavější místa Čech, Moravy a Slezska včetně pohraničí, s přesahem do okolních zemí.
atlasy a mapy
Ukázky

Ottův atlas výletní trasy Česká republika

539 Kč
479 Kč
Skalní města čech, polska a německa - 11%
Další kapesní průvodce, zaměřený tentokrát na skalní města České republiky, Německa a Polska.Fenoménu skalních měst České křídové pánve je věnován stejnojmenný průvodce.ale
atlasy a mapy

Skalní města čech, polska a německa

116 Kč
103 Kč
Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského - 11%
(1x)
Tentokrát nás spisovatel Otomar Dvořák seznámí se starobylým „krajem bechyňským“, jenž kdysi sahal od rakouských a moravských hranic až k pohoří Brdy a k Vltavě nad Prahou.
atlasy a mapy

Tajemné stezky - Tajnosti kraje bechyňského

269 Kč
239 Kč
Výlety s tajenkou - 11%
Ta nejlepší zábava pro celou rodinu! Nenechte se mýlit, nejedná se jen o tipy na 15 celoročních výletů, v knize vás čekají i dětské mapy, vyplňování doplňovaček, luštění tajenek, zadání úkolů v průběhu trasy, a hledání skrytých obrázků v textu.
atlasy a mapy

Výlety s tajenkou

206 Kč
183 Kč
Český kras - 11%
Příručka obsahuje dvacet nejzajímavějších pěších turistických tras. Kromě popisů tras nechybí výřezy panoramatických map, výškový profil túr a charakteristika jejich náročnosti. Každá trasa je doplněna fotografiemi.
atlasy a mapy

Český kras

161 Kč
143 Kč
Island - Lonely Planet - 11%
O tomto ostrově se píše na předních stranách, lidé ho chtějí alespoň jednou v životě navštívit, láká milovníky přírody a okouzluje čím dál více návštěvníků - je to severská země, která má kouzla na rozdávání a jejíž krása vám vyrazí dech.
atlasy a mapy

Island - Lonely Planet

539 Kč
479 Kč
Akademický atlas českých dějin - 11%
(5x)
Publikace zpřístupňuje na mapách, kartografických modelech, vyobrazeních, grafech a kartogramech hierarchicky uspořádaný soubor vybraných poznatků moderní české historické vědy po roce 1989 vztahujících se k českým a slovenským dějinám.
atlasy a mapy
Ukázky

Akademický atlas českých dějin

2 691 Kč
2 392 Kč
Chorvatsko jižní pobřeží a ostrovy - Merian Live!
Památky z doby římské i benátské, navíc krásná středomořská příroda, rozeklané pobřeží a množství ostrůvků – to je charakteristická tvář chorvatského pobřeží.
atlasy a mapy

Chorvatsko jižní pobřeží a ostrovy - Merian Live!

179 Kč
Tokio - Poznejte - 11%
Na první pohled Tokio působí dojmem chaotického urbanistického experimentu, který se vymkl kontrole. Při bližším zkoumání ale zjistíte, že jde o přirozeně vzniklý systém s paprskovitou strukturou s Císařským palácem uprostřed.
atlasy a mapy

Tokio - Poznejte

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 63 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>