Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
rodina a dítě

Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
rodina a dítě
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Kuchařka pro rodiče malých dětí - 20%
Vyhledávaná publikace zkušeného pediatra a úspěšného autora řady titulů pro rodiče se zaměřuje především na výživová doporučení pro děti předškolního věku, naleznete v ní ale také recepty a výživové rady pro batolata a školáky. Autor se podrobně z
rodina a dítě
Ukázky

Kuchařka pro rodiče malých dětí

229 Kč
183 Kč
Morální vývoj školáků a předškoláků - 20%
Monografie představuje podrobnou analýzu výzkumu Jeana Piageta v oblasti morálního vývoje dítěte. Text je členěn do dvou oddílů.
rodina a dítě
Ukázky

Morální vývoj školáků a předškoláků

160 Kč
128 Kč
Muzikoterapie v praxi - 20%
Kniha je určena všem zájemcům o obor muzikoterapie, tedy odborníkům i laikům. Kromě samotných muzikoterapeutů využijí poznatky z knihy jak lékaři a zdravotní sestry, tak především fyzioterapeuti, ergoterapeuti, logopedi i další terapeuti.
rodina a dítě
Ukázky

Muzikoterapie v praxi

254 Kč
203 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 20%
(1x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
rodina a dítě
Ukázky

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

195 Kč
156 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti - 20%
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spousta pohybu představují kombinaci, kterou mají děti rády a kterou ocení i rodiče.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

199 Kč
159 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně I - 20%
(1x)
Kniha je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům vysokých škol oboru český jazyk.
rodina a dítě
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně I

297 Kč
238 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
rodina a dítě
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Speciální pedagogika v praxi - 20%
Kniha je určená studentům pedagogických věd a psychologie na SŠ i VŠ, začínajícím speciálním pedagogům, poradenským a školním psychologům, učitelům prvního i druhého stupně a také rodičům a prarodičům dětí se SPUCH.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika v praxi

254 Kč
203 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>