Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
romantika

Pokušení ve Vegas - 20%
Cooper Hayes, jediný majitel celosvětového řetězce hotelů, se náhle dozví, že už není jediným majitelem. Jeho zemřelý partner měl dceru, které všechno odkázal, aniž o její existenci komukoli pověděl.
romantika
Ukázky

Pokušení ve Vegas

69 Kč
55 Kč
Přítel i milenec? - 20%
Když se internetem začala šířit ta zinscenovaná skandální videa, zdálo se, že má Jeff Harper po kariéře. Ve chvíli, kdy se ocitl téměř na dně, mu podal nápomocnou ruku člověk, od kterého by to nikdy nečekal.
romantika
Ukázky

Přítel i milenec?

69 Kč
55 Kč
Únos na karibský ostrov - 20%
(1x)
Chloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct.
romantika
Ukázky

Únos na karibský ostrov

69 Kč
55 Kč
Den, kdy jsem zahlídla lásku - 20%
(1x)
Dva lidé. Deset šancí. Jedna nezapomenutelná love story. Opravdu láska na první pohled neexistuje? Sledujte příběh Laurie a Jacka během deseti letech plných lásky, přátelství a zlomených srdcí. Povzbudivý a dojemný román, přesně takový, jaký potřebujete na upršené a chladné večery!
romantika
Ukázky

Den, kdy jsem zahlídla lásku

331 Kč
265 Kč
Devět tváří tebe - 20%
Napadlo Vás někdy, jaké by to bylo, kdyby o vás vyprávěli ti, kdo vás někdy milovali?
romantika
Ukázky

Devět tváří tebe

169 Kč
135 Kč
Milionové manželství - 20%
(1x)
Kdyby Chiara nepracovala v malé newyorské kavárně a nesetkávala se tam každé ráno s bohatým a vlivným podnikatelem Lazzerem, možná by se nedostala do problémů.
romantika
Ukázky

Milionové manželství

69 Kč
55 Kč
Švagrova sázka - 20%
(3x)
Ve společnosti nechvalně proslulý Hal Stuart, hrabě z Redbridge, si je jistý, že svoji vánoční sázku vyhraje, dokud nezjistí, že musí pětkrát políbit nevrlou slečnu Elizabeth Wildingovou, mladíky nazývanou mrzutá Lizzie.
romantika
Ukázky

Švagrova sázka

109 Kč
87 Kč
Dokud se budeš smát - 30%
Že princové na bílém koni vymřeli už před spoustou let, ale občas se najde chlap, kvůli kterému stojí za to něco risknout. I když výsledek je nejistý. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dokud se budeš smát

169 Kč
118 Kč
Beduínská královna - 20%
Šejk Adir al-Zahab se domáhá uznání svého jména, neboť je nemanželským dítětem nedávno zesnulé královny Chalíe, ale král i sourozenci ho odmítnou.
romantika
Ukázky

Beduínská královna

69 Kč
55 Kč
Milionářova rukojmí - 20%
(1x)
Aby Nessa zachránila svého bratra, nezbývá jí nic jiného než se vydat za majitelem hřebčína Lucem a požádat ho o pomoc. Netuší však, jak neúprosný Luc umí být… dokud její bratr nesplatí dluh, stane se Nessa Lucovou rukojmí!
romantika
Ukázky

Milionářova rukojmí

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 141 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 15 > >>